Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiekvieno vyro mėgstamiausias patiekalas. Vokiškos salotos: suvalgomos per 2 minutes

Apie salotas žinoma gana daug informacijos. Šis patiekalas yra vienas seniausių mūsų planetoje

. Pirmosios salotos buvo labai primityvios. Jas sudarė nedaug ingredientų. Šie produktai augo tiesiog po žmonių kojomis. Pirmosios salotos buvo sukurtos iš žalumynų – krapų, svogūnų plunksnų ir druskos

. Sunku patikėti, kad iš tokio skurdaus patiekalo galėjo išaugti daugybė skirtingų rūšių. Šiais laikais salotų kūrimas yra kulinarijos menas. Papasakosime apie vokiškas salotas, paprastas ir kartu skanias.

Vokiškų salotų ingredientai:

  • Bulvės – 5 vnt;
  • augalinis aliejus – 2 valg;
  • citrinos sultys – 2 valg;
  • Druska – 1/3 šaukštelio;
  • Juodųjų pipirų – 1/3 šaukštelio;
  • petražolių – ryšulėlis;
  • Sūdyti agurkai – 5 vnt;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • Rūkyta dešra – 150 g;
  • prancūziškos garstyčios – 1 šaukštelis;
  • Majonezas – 3 šaukštai.

Vokiškų salotų paruošimas:

Išvirkite bulves, kol bus paruoštos, nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Bulves ištepkite augaliniu aliejumi ir citrinos sultimis, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais

. Susmulkinkite petražoles, jomis pabarstykite bulves. Sūdytus agurkus supjaustykite mažais pusžiedžiais, sudėkite ant bulvių

. Rūkytą dešrą supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną supjaustykite mažais kubeliais, svogūnus ir dešras sudėkite į salotas

. Indą užpilkite majonezu ir garstyčiomis, gerai išmaišykite

.

Любимое блюдо всех мужчин. Немецкий салат: съедается за 2 минуты

Любимое блюдо всех мужчин. Немецкий салат: съедается за 2 минуты

Rezultatas – turime paprastas, bet sočias salotas. Jas galima ruošti ir kaip užkandį, ir šventiniam stalui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *