Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Keptuvėje kepkite švelnią jūros lydeką. Lengviausias ir skaniausias receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Europinė jūrų lydekos yra neriebi ir mažai kaloringa žuvis, turinti daug naudingų medžiagų. Šios žuvies privalumais galima vadinti lengvą organizmo virškinamumą, vitaminų A, C, E, PP, B1, B2, B6 ir B9 bei mineralinių medžiagų kiekį. Pavyzdžiui, jūros lydekos turi kalcio, magnio, natrio, kalio, fosforo, geležies, jodo, mangano, vario ir cinko

. Reguliarus jūros lydekų vartojimas padeda gerinti medžiagų apykaitą, stiprina imunitetą, normalizuoja nervų sistemą ir palaiko širdies ir kraujagyslių sistemos sveikatą.

Dėl šių priežasčių jūros lydekų nereikėtų išbraukti iš savo mitybos raciono. Verta išmokti gaminti šią žuvį, kad ji būtų skani visai šeimai

. Yra lengvų ir greitų jūros lydekos gaminimo receptų.

Ingredientai keptai jūros lydekai:

  • Ingredientai: jūros lydekos – 1 kg;
  • Kiaušinis – 2 vnt;
  • Flour;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Keptos jūros lydekos paruošimas:

Išvalykite jūros lydeką nuo pelekų, žiaunų, galvos ir uodegos, pašalinkite vidų ir juodas plėveles. Supjaustykite žuvį porcijomis, palaukite, kol ji visiškai ištirps

. Išplakite kiaušinius su druska, pabarstykite jūros lydekos gabalėlius miltais.

Rekomenduojame:  Vasarinių cukinijų užkandis: aš jo nekepu, o gaminu 3 kartus per savaitę

Нежный Хек на сковороде. Самый простой и вкусный рецепт

Apvoliokite gabalėlius kiaušinių mišinyje, tada apvoliokite juos miltuose.

Нежный Хек на сковороде. Самый простой и вкусный рецепт

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies iš visų pusių apkepkite jūros lydeką.

Нежный Хек на сковороде. Самый простой и вкусный рецепт

Gausi auksinę plutelę, o viduje – minkštą žuvies mėsą.

Нежный Хек на сковороде. Самый простой и вкусный рецепт

Iškeptą jūros lydeką galima patiekti su grūdais arba bulvėmis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *