Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kefyro vokeliai su sūriu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sluoksniuotos tešlos pyragas su gardžiu sūrio įdaru – kas gali būti skaniau už tokį paprastą skanėstą.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

miltų, 2 puodeliai

; – kefyro, 1 puodelis

; – druskos, cukraus pagal skonį.

Įdarui paruošti paimkite:

Iš visų komponentų suminkykite minkštą, bet elastingą tešlą

.

Uždenkite indą plėvele ir padėkite į šiltą vietą 40 minučių.

Išminkykite tešlą ir padalykite ją į 2 dalis. Kiekvieną iš jų iškočiokite, patepkite ištirpintu sviestu, susukite į glaudų ritinėlį ir uždenkite maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą 30-40 minučių.

Imkite bet kokio skonio kietąjį sūrį, bet bus skaniau, jei tai bus sūrus sūris. Sutarkuokite jį stambia tarka ir sumaišykite su smulkintomis žolelėmis: krapais ir petražolėmis ryšulėlyje.

Suktinukus perpjaukite į kelias dalis, kiekvieną jų susukite plonu sluoksniu, supjaustykite kvadratėliais. Į kiekvieno jų vidurį dėkite įdaro, suvyniokite vokelius

. Įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite vokelius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Dėkite juos ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius, ir perkelkite į lėkštę. Jei norite, galite pabarstyti šiek tiek picos prieskonių – išeis originalu.

Rekomenduojame:  Vištienos krūtinėlę kepu kas antrą dieną. Sultinga ir švelni vištiena keptuvėje: ji tiesiog tirpsta burnoje.

Кефирные конвертики с сыром

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *