Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kefyro minutinis skanumas. Paprastos pūstos bandelės: tingus receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kefyras yra universalus produktas, kurį galima naudoti bandelėms gaminti. Jis suteikia tešlai ypatingo minkštumo ir oro. Šios tešlos pagrindu galima kepti pyragus su bet kokiu įdaru: uogų, vaisių, varškės, mėsos ar žuvies.

Taip pat švelnios ir kvapnios kefyro bandelės su šokolado, riešutų ar džiovintų vaisių priedais bus puikus skanėstas svečiams arba naminis gardėsis visai šeimai. Blyneliai

, blyneliai, sausainiai – viską galima paruošti ant tešlos su kefyro priedu

. Keptuvėje kefyro pagrindu paruoškime lengvas purias bandeles.

Ingredientai: kefyras, kefyras, kefyras, kefyras, kefyras, kefyras, kefyras:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Kefyras – 250 ml;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Sūris – 100 g;
  • Dešra – 100 g;
  • Miltai – 450 g;
  • kepimo milteliai – 10 g;
  • petražolės – 10 g.

Kefyro bandelių paruošimas:

Į dubenį į kiaušinius supilkite kefyrą, suberkite druską ir cukrų, išmaišykite. Sūrį ir dešrą sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite petražoles

. Į kiaušinių masę sudėkite dešrą, sūrį ir žoleles, išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius ir

Rekomenduojame:  Minutės pusryčių gėrybės. Penkių minučių tinginių pyragai

išminkykite

elastingą, minkštą tešlą

. 10 minučių palikite tešlą po celofanu, tada iškočiokite į plokščią duoną, kurios skersmuo lygus keptuvės skersmeniui.

Минутная вкуснота из кефира. Простые пышные булочки: ленивый рецепт

Padalykite plokštainį į 8 trikampius, kiekvieną jų dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir

kepkite bandeles iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Минутная вкуснота из кефира. Простые пышные булочки: ленивый рецепт

Минутная вкуснота из кефира. Простые пышные булочки: ленивый рецепт

Gaunamos paprastos purios bandelės. Šis tingus receptas tinka žmonėms, kurie nemėgsta ilgai vargti su tešla.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *