Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kefyras ir uogienė: paprastas vaikystės receptas. Skanus receptas už centus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas, daugeliui nuo vaikystės pažįstamas receptas, tereikia kefyrą sumaišyti su bet kokia uogiene ir miltais, ir gausite kvapnų ir saldų pyragą arbatai.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

  • kefyro ir uogienės po 1 puodelį;
  • kiaušinių, 2 vnt;
  • geriamosios sodos, 1 šaukštelis;
  • cukraus, 50 g;
  • augalinis aliejus, 60 ml;
  • miltai, 300 g.

Kepimo procesas

Imkite bet kokią uogienę pagal savo skonį, jei norite saldumo ir rūgštumo balanso, galite pabandyti su abrikosų, serbentų, slyvų ir vyšnių.

Persijokite miltus ir sumaišykite su kepimo soda,

išmaišykite

.

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir plakite plaktuvu, kol pastarasis ištirps

.

Įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite mišinį. Supilkite

uogienę

ir išmaišykite. Sausąją dalį sumaišykite su skystuoju pagrindu ir užmaišykite vientisą tešlą be gumuliukų

.

Кефир и варенье: простой рецепт из  детства. Вкуснятина к чаю за копейки

Kepimo skardą arba formą išklokite pergamentu, patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite tešlą, išlyginkite ją.

Кефир и варенье: простой рецепт из  детства. Вкуснятина к чаю за копейки

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių, bet žiūrėkite savo orkaitės

. Atvėsusį pyragą pabarstykite cukraus pudra ir patiekite prie arbatos.

Кефир и варенье: простой рецепт из  детства. Вкуснятина к чаю за копейки

Purus, drėgnas, kvepiantis mėgstamos uogienės skoniu, kaip tik prie arbatos.

Rekomenduojame:  Skaniausia kreminė grybų sriuba. Žingsnis po žingsnio receptas

Кефир и варенье: простой рецепт из  детства. Вкуснятина к чаю за копейки

Jei norite, vietoj cukraus pudros galite užpilti ištirpinto šokolado arba iš tirštos grietinės ir cukraus pudros pasigaminti greitą kremą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *