Kaip vištienos sultinį padaryti dar skanesnį: tiesiog pridėkite vieną ingredientą
23 Lie
Sekite mus Facebook'e!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Daugelis žmonių mano, kad vištienos sultinio virimas yra lengvas: sakoma, paimkite vištieną, užpilkite vandeniu ir viskas. Tiesą sakant, čia yra keletas subtilybių. Kaip pagerinti vištienos sultinio skonį – pasakojame medžiagoje.
Pasak virėjų, pagrindinė tikrai gardaus vištienos sultinio paslaptis – naudoti ne tik mėsą, bet ir kaulus. Tačiau juos reikia dėti atskirai ir iškart po išankstinio apdorojimo.
Pirmiausia, nuo kaulų pašalinkite visą mėsą, kurią galima įpilti į vandenį būsimam sultiniui. Tačiau su kaulais vis tiek reikia padirbėti. Pirmiausia nusiųskite juos į keptuvę.
Kaulų nereikia ilgai kepti, užteks vos kelių minučių. Vištienos kaulai turėtų būti būdingos auksinės spalvos. Tik tada juos galima dėti į sultinį.
Kulinarijos ekspertai pataria nepersistengti su šiuo komponentu. Jie rekomenduoja 1 litrui skysčio imti ne daugiau kaip 50 g kaulų. Šio kiekio visiškai pakaks sodriam ir ryškiam skoniui.
Būtent lengvai apkepus kaulą, sultinys įgaus labai įdomų skonį, o jo aromatas bus daug malonesnis.
Kad sultinys būtų dar ryškesnės spalvos, virėjai rekomenduoja į vandenį įdėti svogūną su lupena. Morkas geriau supjaustyti gana dideliais gabalėliais.