Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip vištienos sultinį padaryti dar skanesnį: tiesiog pridėkite vieną ingredientą

sultinys
Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis žmonių mano, kad vištienos sultinio virimas yra lengvas: sakoma, paimkite vištieną, užpilkite vandeniu ir viskas. Tiesą sakant, čia yra keletas subtilybių. Kaip pagerinti vištienos sultinio skonį – pasakojame medžiagoje.

Pasak virėjų, pagrindinė tikrai gardaus vištienos sultinio paslaptis – naudoti ne tik mėsą, bet ir kaulus. Tačiau juos reikia dėti atskirai ir iškart po išankstinio apdorojimo.

Pirmiausia, nuo kaulų pašalinkite visą mėsą, kurią galima įpilti į vandenį būsimam sultiniui. Tačiau su kaulais vis tiek reikia padirbėti. Pirmiausia nusiųskite juos į keptuvę.

Kaulų nereikia ilgai kepti, užteks vos kelių minučių. Vištienos kaulai turėtų būti būdingos auksinės spalvos. Tik tada juos galima dėti į sultinį.

Kulinarijos ekspertai pataria nepersistengti su šiuo komponentu. Jie rekomenduoja 1 litrui skysčio imti ne daugiau kaip 50 g kaulų. Šio kiekio visiškai pakaks sodriam ir ryškiam skoniui.

Būtent lengvai apkepus kaulą, sultinys įgaus labai įdomų skonį, o jo aromatas bus daug malonesnis.

Kad sultinys būtų dar ryškesnės spalvos, virėjai rekomenduoja į vandenį įdėti svogūną su lupena. Morkas geriau supjaustyti gana dideliais gabalėliais.

Rekomenduojame:  Tik 2 bulvės. O Dieve, kaip skanu ir pigu. Geriau nei bulvytės fri.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.