Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip virti įdarytas paprikas puode. Paprastas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Įdarytos paprikos – tai patiekalas, žinomas daugelyje pasaulio virtuvių. Tai saldžioji paprika, įdaryta ryžių, mėsos ir daržovių mišiniu, pagardintu prieskoniais.

Įdarytos paprikos

gali būti gaminamos

su įvairių rūšių mėsa: jautiena, kiauliena, vištiena arba kalakutiena

.

Daržovių sudedamoji dalis taip pat priklauso nuo recepto ir

virėjo

pageidavimų

.

Prie maltos mėsos dažnai pridedama ryžių, kurie patiekalui suteikia ypatingą tekstūrą ir padaro jį maistingesnį.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: bulgariški pipirai – 7 vnt;
  • Įdaryta mėsa – 700 g;
  • ryžiai – 70 g;
  • svogūnai – 3 vnt;
  • morkos – 2 vnt;
  • česnakas – 4 skiltelės;
  • pomidorų pasta – 70 g;
  • grietinė – 100 g;
  • Vanduo – 500 ml;
  • Druska – šaukštelis.

Įdarytų paprikų paruošimas:

Išvirkite ryžius, kol jie bus pusiau išvirę. Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, daržoves pakepinkite, kol suminkštės, pasūdykite.

Sumaišykite maltus ryžius

, pakepintus

svogūnus ir morkas, įspauskite česnako skilteles

.

Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, visus produktus gerai išmaišykite

. Iš paprikų pašalinkite kotelius ir kepurėles, išimkite vidų. Kiekvieną papriką įdarykite malta mėsa, vertikaliai sudėkite į puodą.

Rekomenduojame:  Smėlio mišrainės su uogiene: greitas ir paprastas receptas: saldus desertas, kurio nebus gėda patiekti prie arbatos

Как приготовить фаршированные перцы в кастрюле. Простой рецепт

Padažui pomidorų pastą sumaišykite su grietine, supilkite vandenį ir išmaišykite. Padažą supilkite ant paprikų, jis turėtų padengti po ½ kiekvienos paprikos

. Jei padažo lygis mažesnis, verta į puodą įpilti vandens.

Paprikas virkite, kol užvirs, tada uždenkite ir troškinkite 40 minučių.

Как приготовить фаршированные перцы в кастрюле. Простой рецепт

Išvirtas įdarytas paprikas galite iš karto patiekti į stalą. Tai sultingas ir sotus patiekalas, kuris tinka su bet kokiu garnyru.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *