Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip valyti nepridegančią keptuvę: „veiksmingas metodas“

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Nors parduotuvėje galite įsigyti jau paruoštų keptuvių valiklių, jei nenorite eksperimentuoti su brangiais virtuvės įrankiais, rekomenduojame išmokti paprastai ir švelniai valyti keptuvę su nepridegančia danga.

Išsami informacija

Jums reikia vartoti skalbinių muilą, kurio žymėjimas yra 72%. Tai rodo riebalų rūgščių kiekį produkte. Muilą sutarkuokite ant rupios trintuvės.

Nesijaudinkite, jei trintuvą naudosite maisto gaminimui ir muilo skonis bus kitame patiekale: trintuvą gerai nuplaus tekančiu vandeniu ir nepaliks kvapo.

Suberkite muilo dribsnius į nepridegančią keptuvę, įpilkite 150 ml vandens, užvirinkite. Nuolat maišykite, kol muilas visiškai ištirps, o mišinys šiek tiek sutirštės. Išjunkite ugnį ir leiskite skysčiui atvėsti.

Minkštu šepetėliu nuvalykite keptuvę putomis iš abiejų pusių, palikite 15–20 minučių. Tada nuplaukite indus po tekančiu vandeniu. Rezultatas jus pradžiugins. Riebalai pašalinami net nuo rankenos pagrindo.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.