Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip tinkamai ir skaniai paruošti daržoves. Restorano šefas mane išmokė: sveikas užkandis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Keptos daržovės yra puikus užkandis kiekvienai iškylai ir vakarienei, jos puikiai dera su kitais užkandžiais ir garnyrais. Tokios daržovės ne tik labai sveikos.

Paruošti reikės šių ingredientų:

  • cukinijos, pusės;
  • paprikos, 2 vnt;
  • baklažano, 1 vnt;
  • druskos, paprikos, pipirų, kvapiųjų žolelių;
  • augalinis aliejus, 100 ml;
  • trečdalio citrinos sulčių;
  • džiovintas arba šviežias česnakas;
  • žolelės.

Gaminimo procesas

Baklažanus ir saldžiąsias paprikas, cukiniją supjaustykite trumpomis juostelėmis. Geriau rinktis jauną cukiniją, kad nereikėtų nupjauti minkštimo su didelėmis sėklomis, kurios bus kietos ir neskanios

. Lėkštę išklokite pergamentu ir išdėliokite daržoves, jas pasūdykite, papipirinkite, pabarstykite paprikomis ir pipirų, itališkų arba Provanso žolelių mišiniu

.

Apšlakstykite augaliniu aliejumi ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje apie 15 min.

Augalinį aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, česnakų milteliais arba trintu česnaku, druska pagal skonį. Į šį padažą pagal skonį taip pat galite įdėti aromatinių žolelių. Supilkite daug smulkintų žolelių ir gerai išmaišykite

. Atvėsusias, iškeptas daržoves sudėkite į indą ir užpilkite padažu, išmaišykite ir uždenkite dangčiu.

Rekomenduojame:  Sultingi ir traškūs čeburekai: su mėsa arba malta mėsa. Kaip juos tinkamai paruošti

Как правильно и вкусно приготовить овощи. Повар из ресторана научил: полезная закуска

Siųskite užkandį į šaldytuvą, kad atvėstų, ir palaikykite 30-60 minučių.

Как правильно и вкусно приготовить овощи. Повар из ресторана научил: полезная закуска

Gardus, kvapnus ir labai skanus užkandis, turintis daug naudingų medžiagų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *