Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip skalbti megztinį?

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kaip skalbti megztinį

? Labai daug moterų nerimauja dėl vilnonių daiktų išvaizdos išsaugojimo. Ir labai daug jų domisi, kaip skalbti megztinį, kad jis nesugestų

. visų pirma reikia žinoti, ko konkrečiai nemėgsta ir netoleruoja daiktai iš vilnos:

– Daiktai iš vilnos visiškai nemėgsta dažno ar nuolatinio skalbimo. Taip jie gali greičiau išeiti iš vartojimo. Vilnoniai audiniai dėl savo savybių labai retai sutepami. Taip pat nuo tokių audinių labai greitai gali išsivėdinti įvairūs dūmų ar prakaito kvapai. Esant tokiam užteršimui, megztinį galima išnešti į balkoną, o po to dėmę išvalyti šepetėliu. Todėl reikėtų nepamiršti, kad tokius daiktus į skalbyklą reikia nešti skalbti kuo rečiau.

– Taip pat reikėtų nepamiršti, kad joks vilnonis daiktas visiškai nemėgsta, kai yra ilgai mirkomas. Jei taip darysite, vėliau toks megztinis išsitampys ir visiškai praras savo pirminę formą.

– Reikėtų prisiminti, kad skalbiant vilnonį megztinį skalbimo mašinoje reikia atminti, kad tokie daiktai netoleruoja staigių temperatūros pokyčių. Jei vilnonį megztinį norėsite skalbti plius keturiasdešimt penkių laipsnių temperatūroje, o skalbti dešimties laipsnių temperatūroje, megztinis atsisės. Tokiu būdu daiktus, kuriuos skalbsite, galite iš karto nusiųsti į vaikų spintą, nes jie nebetinka tam, kam netinka

Rekomenduojame:  Paprastos ir labai skanios burokėlių salotos. Receptas iš prieinamų produktų

. Didžiausia vandens temperatūra, kuri turėtų būti mašinoje skalbiant vilnonius daiktus, yra ne aukštesnė kaip trisdešimt laipsnių. Žinoma, geriausia šiuos daiktus skalbti tik rankomis, naudojant įprastą šampūną. Tačiau galite naudoti ir „Švelnų režimą”, kuris išlaikys vilnonių drabužių formą. Taip pat būtina nustatyti patį mažiausią temperatūros režimo reguliatorių. Tačiau geriausia su tuo neeksperimentuoti. Be to, kad daiktas po skalbimo taptų minkštesnis, geriausia įdėti specialaus vilnoniams daiktams skirto kondicionieriaus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *