Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip paruošti rūgščius pomidorus: paprastas ryškaus skonio receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ruduo – pasiruošimo žiemai metas. Jei ieškote skanaus ir sveiko užkandžio recepto, rauginti pomidorai yra būtent tai, ko jums reikia! Šis tradicinis ukrainietiškas patiekalas ne tik prisotina organizmą vitaminais, bet ir pasižymi maloniu pikantišku skoniu. Šiandien pasidalysime su jumis patikrintu rūgščių pomidorų receptu, kuris užkariaus jus savo paprastumu ir nepamirštamu skoniu.

Ingredientai: pomidorai, kurių sudėtyje yra pomidorų, kurių sudėtyje yra pomidorų, kurių sudėtyje yra pomidorų:

1 kg neprinokusių pomidorų
– 1 galvutė česnako
– petražolių ir krapų
– 1 ankštis karčiųjų pipirų
– 1 valgomasis šaukštas druskos su šlifuokliu
– krieno šaknis (pagal skonį

) Marinatui: – vanduo (kiekis priklauso nuo indo)
– druska (1 valgomasis šaukštas su šlifuokliu 1 litrui vandens).

Paruošimas:

  1. Pomidorų paruoš imas: pomidorus kruopščiai nuplaukite. Kad pomidorai būtų geriau sūdomi, perpjaukite juos per pusę arba į kelias dalis, tačiau neperpjaukite iki galo.
  2. Įdaro paruošimas: smulkiai supjaustykite žoleles, česnaką ir karčiuosius pipirus. Pagal skonį įberkite šiek tiek tarkuotos krieno šaknies. Įdarą pagardinkite trupučiu druskos.
  3. Pomidorų įdaras: paruoštus pomidorus įdarykite paruoštu mišiniu.
  4. Marinatas: mar inatą paruošite ištirpinę druską šaltame vandenyje.
  5. Sudėkite į indą: į rūgštinio indo dugną sudėkite žolelių ir česnakų sluoksnį. Tada sandariai sudėkite įdarytus pomidorus.
  6. Įdaras sumarinatu: pomidorus užpilkite marinatu, kol jie visiškai pasidengs.
  7. Uždengimas: pomidorus uždenkite krienų lapais, uždenkite dangteliu ir padėkite į šaltą vietą (rūsį, šaldytuvą).
Rekomenduojame:  Aš paimu 1 puodelį kefyro ir pagaminu 4 plokštainį! Chačapuri keptuvėje: receptas be mielių

Po mėnesio jūsų rauginti pomidorai bus paruošti valgyti!

Skanių raugintų pomidorų paslaptys

:

– Geriausia rauginimui naudoti neprinokusius pomidorus. Jie turi tankų minkštimą ir geriau išlaiko savo formą.
– prieskonių kiekį galima reguliuoti pagal savo skonį. Jei mėgstate aštrius patiekalus, įberkite daugiau karčiųjų pipirų ir česnakų.
– Kad skonis būtų geresnis, į marinatą galite įdėti lauro lapų, juodųjų pipirų grūdelių ar kitų prieskonių pagal savo skonį.
– Kad išvengtumėte pelėsio, periodiškai tikrinkite raugintus pomidorus ir, jei atsiranda putų, jas pašalinkite. Rauginti

pomidorai yra ne tik skanus užkandis, bet ir maistingųjų medžiagų šaltinis

.

Jie puikiai dera su įvairiais patiekalais: bulvių koše, koldūnais, mėsos patiekalais. Paruoškite raugintus pomidorus pagal mūsų receptą ir mėgaukitės jų skoniu visą žiemą

!Patarimas: pabandykite eksperimentuoti su įvairių rūšių pomidorais ir prieskoniais, kad rastumėte idealų raugintų pomidorų receptą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *