Sekite mus Facebook'e!
Šių blynų skonis išprotėjo visus mano šeimos narius!
Šiandien ruošime ypatingus blynus, bet jie nėra paprasti! Paprastų taip nevyniosi… Kai pati išbandžiau, labai nustebau. Iš karto pasakysiu – gaminkite nedvejodami, mano blynus pamilsite nuo pirmo kąsnio!
PARUOŠIMO METODAS:
Pradėkime ruošti blynus su tešla. Į dubenį supilkite šiltą vandenį (apie 35 laipsnių), įpilkite 1 valg. cukraus ir 1 arb. sausos mielės. Gerai išmaišykite šluotele, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 10 minučių, kad suaktyvėtų mielės.
Po 10 minučių į mielių mišinį supilkite šiltą pieną (aš kaitinu mikrobangų krosnelėje tiesiog 20 sekundžių), suberkite miltus ir įpilkite 1 arb. kepimo milteliai. Išmaišykite šluotele iki vientisos masės.
Tešla išeis gana skysta, palikite ramybėje 20 minučių, o tuo tarpu ruoškite įdarą. Šiandien gaminame blynus su grybais. Norėdami tai padaryti, supjaustykite grybus ir svogūnus mažais kubeliais.
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, suberkite svogūną, pakepinkite apie minutę. Į jį suberkite susmulkintus pievagrybius ir kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
Likus vos kelioms minutėms iki paruošimo, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kepkite grybus iki auksinės rudos spalvos.
Įdarui mums reikia ir sūrio. 100 g sūrio sutarkuokite stambia tarka. Šiandien turiu mocarelos.
Prieš pirmąjį blyną visada patepu keptuvę augaliniu aliejumi. Nedidelį kiekį tešlos pilu į gerai įkaitintos blynų keptuvės vidurį ir samčiu išskleidžiu. Blyną kepu, kol jis pasidengia skylutėmis.
Blyneliai išeina ploni, turi daug skylučių ir yra elastingi. Svarbiausia jų neperdžiūti keptuvėje.
Slinkite nuotrauką į kairę
Taip iš visos tešlos kepame blynus, bet, čia labai svarbus momentas, nedėkite jų vienas ant kito, kad nesuliptų.
Pradėkime kimšti blynus. Ant blyno vidurio uždėkite maždaug 1 valgomąjį šaukštą. grybų įdaro, ant viršaus truputį sūrio. Sujungiame 2 kraštus, labai gerai sulimpa, o tada sujungiame likusius blyno kraštus ir gauname trikampį voką.
Tą patį darome ir su likusiais blynais. Slinkite nuotrauką į kairę.
Įdarytus blynus dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pašaukite į orkaitę 10 minučių, kad sūris išsilydytų. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Taip pat siūlau išbandyti cukinijų blynus. Mano prenumeratorė Anna atsiuntė man šį receptą: „Labai ačiū už tokį nuostabų receptą! Man labai patiko blynai, rekomenduoju juos pasigaminti visiems!“

Rekomenduoju gaminti šiuos blynus! Net jei manote, kad išbandėte visus skonius ir nėra kuo stebėtis, šie blynai nepaliks abejingų! Be to, juos galima gaminti su bet kokiu įdaru: malta mėsa, ryžiais ir grybais, daržovėmis, bulvėmis, kopūstais, varške, uogiene ir net kremu.
Nustebinkite save, pradžiuginkite savo šeimą ir gaminkite kartu su manimi!
