Sekite mus Facebook'e!
Jautiena, kiauliena, kiauliena… Fash – daugialypis, sunkiai valgomas patiekalas milijonams žmonių. Cpectp yra praktinis pritaikymas pasaulyje!
Ką virti iš maltos mėsos
Cpepva pazdelite 1 kg fapsha (geresnė karvė) ant 3 pavnye chacti.
Pirma dalis – kotletai

Faršą sutrinkite šakute, pagal skonį druskos ir pipirų. Įdėkite keletą kepalo griežinėlių, išmirkytų piene ir smulkiai supjaustytą svogūną. Masę gerai išmaišykite.
Vandenyje pamirkytomis rankomis iškočiokite nedidelius rutuliukus, lengvai apvoliokite miltuose, dėkite ant lentos ir užšaldykite. Tada įdėkite į maišelį.
Iš kai kurių kotletų galite išsivirti lengvos sriubos. Likusį kiekį pakepinkite, tada troškinkite kotletus katile su daržovėmis ir pomidorų padažu. Patiekite su virtomis bulvėmis, bet kokia koše ar makaronais kaip garnyrą.

Antroji dalis – „Ežiukai”

Į antrąją dalį taip pat dedame kelias riekeles piene išmirkyto batono, stambia tarka sutarkuojame didelę morką ir įmaišome į faršą. Druska, prieskoniai pagal skonį ir 1 stiklinė. žali nuplauti ryžiai. Mišinį gerai išmaišyti, drėgnomis rankomis susukti į rutuliukus, sudėti ant lentos ir užšaldyti.
Tada paruoškite „Ežiukus“ pagal mėgstamą receptą, pavyzdžiui, naudodami garus.
Trečia dalis – sultingi kotletai su cukinijomis

Iš trečios dalies siūlome paruošti kotletus ir nešaldyti, o iš karto kepti. Iš maltos mėsos su cukinijomis pagaminti kotletai pasirodo fantastiškai sultingi ir purūs, be to, ekonomiški. Pasiruoškite, nepasigailėsite! Norėdami pereiti prie recepto, spustelėkite patiekalo pavadinimą, paryškintą kita spalva.
