Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jokių miltų! Taip gaminsiu cukinijas visą vasarą, tik pakeisiu įdarą.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinijų suktinukai su įvairiais įdarais pagal jūsų skonį yra vienas iš paprastų, bet sveikų patiekalų daržovių sezono metu.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

cukinijos, 2 vnt.;

– kiaušinių, 4 vnt.; –

sūrio arba fetos, 150 g;

– česnako, 2 dantys;

– grietinės, 2 šaukštai; –

graikinių riešutų, sauja

; – šviežių žolelių

;

– druskos.

Gaminimo procesas

Šviežias žoleles sudėkite į trintuvą kartu su česnakais ir riešutais. Susmulkinkite iki gana smulkios

masės. Bryndzą arba fetą sumaišykite su grietine ir blenderio mase. Visą masę išmaišykite šakute iki visiškai vientisos masės.

Cukiniją sutarkuokite stambia tarka, pasūdykite ir palikite kuriam laikui, maždaug 10 min.

Rankomis išspauskite iš cukinijos drėgmės perteklių

. Kiaušinius suplakite su druska ir sudėkite į cukinijos masę, išmaišykite iki vientisos masės.

Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir šaukštu išskobkite masę, ištepkite ją plonu blyneliu

.

Kai blyno apačia paruduos, ant viršaus uždėkite šiek tiek įdaro – patogumo dėlei įdėkite jį į maišelį, nupjaukite kampą ir išspauskite ploną juostelę ant vieno blyno krašto.

Rekomenduojame:  Skanus abrikosų džemas. Tirštas ir sodrus

Šakute susukite

suktinuką

ir kepkite porą minučių.

Sudėkite suktinukus į lėkštę ir patiekite su grietine, padažais

.

Без муки! Вот как я буду готовить кабачки все лето, только начинку меняй

Patarimas: tokius cukinijų suktinukus galite gaminti ir su kietuoju sūriu, sutarkuodami jį smulkia tarka ir sumaišydami su įvairiais produktais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *