Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jokio vartymo su tešla! Chebureks „Bėgte”

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pagal šį receptą paprastai ir greitai iškepsite visą kalną čeburekų – sultingų, aromatingų, su traškia plutele.

Gaminti reikės šių ingredientų:

kiaušinio, 1 vnt.;

– vandens, 2 puodeliai;

– miltų, 1 kg; –

druskos pagal skonį;

– augalinio aliejaus, 40 ml; –

svogūno, 2 vnt.;

– maltos bet kokios rūšies mėsos, 700 g; –

pipirų, prieskonių, žolelių pagal skonį.

Kepimo procesas

Maltą mėsą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais, žolelėmis ir smulkiai supjaustytais svogūnais.

Karštą vandenį sumaišykite su druska ir augaliniu aliejumi

. Išsijokite miltus ir pamatuokite 200 g – supilkite juos į skystį

ir

gerai

išmaišykite

.

Įmuškite kiaušinį ir dar kartą išmaišykite.

Dabar supilkite dalį miltų ir gerai išmaišykite tešlą – ji turi būti minkšta ir nelipni

.

Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite ją šiltoje vietoje (be skersvėjo) 2 val.

Iš tešlos išpjaukite nedidelius gabalėlius, iškočiokite juos į plokščius pyragėlius, sudėkite faršą ir užspauskite kraštus.

Kepkite čeburekus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol paruduos

.

Без возни с тестом! Чебуреки «На бегу»

Patarimas: jei mėgstate, kad faršas būtų labai sultingas, į faršą galite įdėti sviesto arba įpilti šiek tiek vandens (sultinio), kad faršas būtų skystesnis.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *