Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jei turite tokį receptą, raudonos žuvies taip pat nereikia. Švelnus ir sultingas šlakis svogūnų padaže

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėta yra jūrinė žuvis, turinti daug sveikatai naudingų savybių. Mėta yra geras baltymų šaltinis, kurie būtini kūno audinių augimui ir atstatymui

. Šioje žuvyje yra mažai riebalų, todėl ji yra dietinis maistas. Tai ypač naudinga žmonėms, stebintiems savo svorį

. Mėta turi daug vitaminų ir mineralų, pavyzdžiui, vitamino D, vitamino B12, seleno, jodo ir kitų. Šios medžiagos būtinos sveikiems kaulams, nervų sistemai, skydliaukei ir kitoms organizmo funkcijoms palaikyti. Dėl šių priežasčių į savo mitybos racioną turėtumėte įtraukti mėtų

. Tai puikus būdas brangią raudoną žuvį pakeisti tokia pat sveika balta žuvimi. Paruoškime troškintą lašišą.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: Polinezijos – 3 vnt;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Sūdyti agurkai – 3 vnt;
  • grietinė – 4 šaukštai;
  • miltai – 4 valg. šaukštai;
  • Augalinis aliejus;
  • Verdantis vanduo – 200 ml;
  • Žuvies prieskoniai – 1 šaukštelis;
  • Paprikos – 1/2 šaukštelio;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • Vanduo – 70 ml.

Troškintos menkės gaminimas:

Išvalytą nuo vidaus, pelekų ir galvų lašišą išpjaukite. Į celofaninį

Rekomenduojame:  Vaisių sodas bute

maišelį

supilkite miltus, žuvies prieskonius, papriką, druską ir juoduosius pipirus

. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į maišelį su miltais, užriškite ir gerai išmaišykite

.

Если есть такой рецепт, то и красной рыбы не надо. Нежный и сочный минтай в луковом соусе

Keptuvėje augaliniame aliejuje iš abiejų pusių apkepkite polaką, kol taps auksinės spalvos.

Если есть такой рецепт, то и красной рыбы не надо. Нежный и сочный минтай в луковом соусе

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį atskiroje keptuvėje augaliniame aliejuje, kol suminkštės. Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus ir sudėkite į svogūnus.

Если есть такой рецепт, то и красной рыбы не надо. Нежный и сочный минтай в луковом соусе

Mišinį pasūdykite, įpilkite šiek tiek vandens ir 5 minutes troškinkite uždengę dangčiu. Į grietinę įberkite truputį druskos, supilkite 70 ml vandens ir išmaišykite. Supilkite grietinės mišinį ant svogūnų ir agurkų

. Sudėkite žuvį į padažą, uždenkite dangčiu ir troškinkite 15 minučių.

Если есть такой рецепт, то и красной рыбы не надо. Нежный и сочный минтай в луковом соусе

Gausite minkštą ir sultingą lydeką svogūnų padaže.

Если есть такой рецепт, то и красной рыбы не надо. Нежный и сочный минтай в луковом соусе

Tokią žuvį galima patiekti su bet kokiu garnyru.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *