Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Italijos karališkoji konditerija. Ne pyragas, o auksas: receptą parsivežiau iš Italijos.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Italų virtuvė garsėja rafinuotumu ir įvairove. Vienas populiariausių patiekalų – itališkas pyragas, kurį galima paruošti su įvairiais įdarais: nuo saldžių vaisių iki sočios mėsos

. Itališkas pyragas – tai ne tik desertas ar pagrindinis patiekalas, tai tikras kulinarijos meno kūrinys. Jis gali tapti bet kokio stalo puošmena ir įtikti net išrankiausiam gurmanui.

Papasakosime, kaip pasigaminti itališką varškės pyragą

.

Ingredientai: 1:

  • Sviestas – 200 g;
  • Cukrus – 220 g;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • miltai – 450 g;
  • grietinė – 2 šaukštai;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • Varškė – 600 g;
  • Kiaušinio baltymas – 1 vnt;
  • Kukurūzų krakmolas – 1 valgomasis šaukštas.

Itališko pyrago paruošimas:

Sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir kruopščiai išmaišykite. Į mišinį įmaišykite šaukštą grietinės, miltus ir kepimo miltelius, užminkykite

elastingą ir nelipnią tešlą, padalykite ją į 2 dalis – viena turi būti didesnė už kitą. Didesnę tešlos dalį įdėkite į šaldytuvą, o mažesnę – į šaldiklį. Nepamirškite abiejų tešlos dalių uždengti celofanu

. Įdarui į varškę supilkite cukrų, įmaišykite kiaušinio baltymą, grietinę ir išmaišykite. Didžiąją dalį tešlos sudėkite į kepimo formą ant pergamento, paskirstykite ją ant dugno.

Rekomenduojame:  Mėlynių ir persikų pyragas. Vasara įsibėgėja!

Ant tešlos sudėkite varškės įdarą

.

Iš šaldiklio ištrauktą tešlą supjaustome didelėmis plokštelėmis, kuriomis uždengiame varškės įdarą.

Итальянская королевская ватрушка. Не пирог, а золото: привезла рецепт из Италии

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

Итальянская королевская ватрушка. Не пирог, а золото: привезла рецепт из Италии

Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra. Gausite švelnų ir skanų naminį itališką pyragą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *