Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įdedu prieskonių ir susuku. Kumpį gaminu už centus, jis skanesnis už dešrą.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norint pasigaminti labai skanų mėsos užkandį, visai nebūtina pirkti brangios kiaulienos ar jautienos. Užtenka paimti gerą kiaulienos sprandinę, išimti iš jos kaulus ir visa kita, pridėti prieskonių su česnaku ir skanus, kvapnus vyniotinis jau ant jūsų stalo.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

  • kiaulienos nugarinės, 1 vnt;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • pipirų, džiovintų česnakų ir įvairių prieskonių po 0,5 šaukštelio;
  • šviežio česnako, 6 skiltelių;
  • svogūnas, 1 vnt;
  • pipirai, lauro lapai, 2 vnt;
  • druskos, 1 valgomasis šaukštas.

Virimo procesas

Nuplaukite kumpį, aštriu peiliu nuvalykite odą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu

. Atsargiai išpjaukite kaulus iš mėsos, išpjaukite mėsą ir kiekvieną gabalėlį išmuškite kartu su oda.

Добавляю специи и сворачиваю рулетом. Готовлю ветчину за копейки, вкуснее колбасы

Sumaišykite druską su pipirais, įvairiais mėsos prieskoniais, sausu česnaku,

išspauskite česnako skilteles per presą

ir šiuo mišiniu įtrinkite mėsą ir odos vidų. Paskleiskite šiek tiek česnako ir įtrinkite.

Добавляю специи и сворачиваю рулетом. Готовлю ветчину за копейки, вкуснее колбасы

Mėsą dedame ant odos, taip pat apibarstome prieskoniais ir česnaku.

Susukame tvirtą ritinėlį, kurį surišame siūlu ir apvyniojame maistine plėvele.

Добавляю специи и сворачиваю рулетом. Готовлю ветчину за копейки, вкуснее колбасы

Dedame į šaldytuvą 6 valandoms.

Nuimame plėvelę.

Rekomenduojame:  Skani keptuvėje kepta bulvių pica. Paprastas ir greitas receptas

Į puodą

dedame

suktinuką, visą svogūną, lauro lapą, pipirų žirnelius, druską

. Užpilame vandeniu taip, kad apsemtų suktinuką.

Добавляю специи и сворачиваю рулетом. Готовлю ветчину за копейки, вкуснее колбасы

Užvirus virkite ant silpnos ugnies 2-2,5 val.

Išimkite iš sūrymo, atvėsinkite, uždenkite maistine plėvele ir palikite per naktį šaldytuve.

Supjaustykite griežinėliais, gražiai išdėliokite lėkštėje ir patiekite su kitais užkandžiais

.

Добавляю специи и сворачиваю рулетом. Готовлю ветчину за копейки, вкуснее колбасы

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *