Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Į maltą mėsą įmaišykite manų kruopas. Jie tokie skanūs, kad gaminu juos tris kartus per savaitę.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai yra prancūziškas patiekalas, pažodžiui verčiamas kaip šonkaulis su kaulu. Tačiau šiuolaikiniame pasaulyje daugelyje šalių kotletai ruošiami ne tradiciniu prancūzišku būdu. Amerikiečiams ir europiečiams kotletai yra maltos mėsos su prieskoniais patiekalas. NVS šalyse į kotletus taip pat dedama ryžių, svogūnų, duonos ir kiaušinių. Tai daroma tam, kad kotletai būtų puresni

. Malti maltą mėsą kotletams buvo sugalvota Maskvos regione. Tikriausiai tokių minčių apie kotletų ruošimą turėjo ne tik rusų užeigos šeimininkai. Vokiečių virtuvėje taip pat yra patiekalas, panašus į kotletų receptą

. Paruoškime purius kotletus su manų kruopomis.

Kotletų ingredientai:

  • maltos mėsos – 500 g;
  • manų kruopos – 3 šaukštai;
  • kiaušinis – vnt;
  • grietinė – 2 valg;
  • garstyčių – šaukštelis;
  • svogūnas – vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • pipirų – ⅓ šaukštelio.

Kotletų paruošimas:

Į faršą supilkite manų kruopas, įmuškite kiaušinį, įmaišykite grietinę ir garstyčias. Svogūną sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į faršą kartu su druska ir pipirais, komponentus gerai išmaišykite

. 15 minučių palikite faršą po celofanu, tada formuokite kotletus

Rekomenduojame:  Šį metodą žino nedaug žmonių. Nuostabios traškios braškės su įdaru: įperkamas receptas

.

Перемешайте манку с фаршем. Такие вкусные котлеты, что я готовлю их 3 раза в неделю

Kiekvieną kotletą pamirkykite miltuose ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol paruduos.

Перемешайте манку с фаршем. Такие вкусные котлеты, что я готовлю их 3 раза в неделю

Kotletai būna minkšti ir švelnūs.

Перемешайте манку с фаршем. Такие вкусные котлеты, что я готовлю их 3 раза в неделю

Juos galima patiekti su bulvių koše, grūdais arba makaronais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *