Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Gydytojai patvirtina: sveikas vištienos ir morkų paštetas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sotus ir neįtikėtinai skanus užkandis!

Sudedamosios dalys :

● 1 vištienos krūtinėlė
● 2–3 didelės morkos (350 g)
● 1 mažas svogūnas
● 3 virti kiaušiniai,
● pipirai, krapai, druska
● obuolių sidro actas

Paruošimas :

1. Nulupkite morkas ir supjaustykite jas į kelias dalis.
2. Sudėkite vištienos krūtinėlę ir morkas į puodą . Užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir pipirų, jei norite.
3. Virkite ant silpnos ugnies 30 minučių . Likus 5–10 minučių iki virimo pabaigos į sultinį galite įdėti 2–3 lauro lapus.
4. Nukelkite puodą nuo ugnies ir palikite atvėsti nenupildami sultinio.
5. Svogūną supjaustykite kuo smulkiau ir užpilkite silpnu actu, geriausia obuolių sidro actu. Palikite marinuotis 5–10 minučių, kol ruošite sumuštinio mišinį.
6. Išimkite mėsą iš vištienos krūtinėlės. Išimkite kaulus ir odelę.
7. Morkas ir vištieną pertarkuokite per mėsmalę stambia tarka.
8. Į gautą masę sutarkuokite virtus kiaušinius stambia tarka.
9. Krapus (be kietų kotelių) labai smulkiai supjaustykite arba supjaustykite žirklėmis.
10. Nusausinkite actą nuo svogūno.
11. Sumaišykite visus ingredientus.
12. Jei reikia, įberkite pipirų ir druskos.

Rekomenduojame:  Pamirštas sovietinės valgyklos receptas. Šį patiekalą 60-aisiais gamino mano močiutė

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.