Sekite mus Facebook'e!
Paprastas receptas ir labai skanus
Paruošimui reikės šių ingredientų:
–
bet kokios rūšies maltos mėsos, 200 g;
– bet kokios rūšies svogūno, galima raudonojo, 1 vnt;
– saldžiosios paprikos, 1 vnt;
– pieno, 1 puodelis;
– druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį
; – kiaušinių, 4 vnt;
– sūrio, 150 g;
– skystos grietinėlės, pora šaukštų
; – duonos arba bagetės.
Kepimo procesas
Sumaišykite maltą mėsą su smulkintu svogūnu ir pipirais
. Supjaustykite kepinį riekelėmis ir išpjaukite minkštimą, palikdami dugną.
Porą minučių pamirkykite riekeles piene
. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi
. Į formą sudėkite kepinio
riekeles
.
Kiaušinius sumaišykite su grietinėle ir žolelėmis
. 20 min.
kepkite
180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Išimkite, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10
min.
Patarimas: maltą mėsą galite pakeisti, pavyzdžiui, grybų įdaru arba kumpiu, bet kokiais jums patinkančiais produktais. Šviežias žoleles pakeiskite džiovintomis.
