Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Du arbatiniai šaukšteliai per dieną ir pamiršite kolitą, gastritą, opas, vidurių užkietėjimą ir inkstų akmenis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiame straipsnyje kalbėsime su jumis apie vieną labai seną receptą, daugelį dešimtmečių šis receptas buvo naudojamas įvairioms sveikatos problemoms gydyti.

Jame yra trys komponentai, turintys unikalių gydomųjų savybių, o jų derinys yra natūralus daugelio mūsų sveikatos problemų sprendimas.

Alavijas ir medus turi daugybę naudingų ir maistinių savybių, o citrina yra vienas didžiausių antioksidantų ir mūsų organizmo valiklių.

Alavijas yra vienas iš labiausiai mūsų sveikatą gydančių augalų, todėl jis padeda kovoti su daugeliu ligų. Ši unikali priemonė padės kovoti su:

  • Kolitas.
  • Gastritas
  • Opa
  • Lėtina piktybinių navikų augimą ir progresavimą.
  • Artritas.
  • Mažina uždegimą, ypač virškinamajame trakte.
  • Stabilizuoja cukraus, cholesterolio, trigliceridų ir kraujospūdžio lygį.
  • Padeda šarminti mūsų organizmą.
  • Neleidžia susidaryti inkstų akmenims.
  • Apsaugo mus nuo streso.
  • Padeda pagreitinti odos žaizdų gijimą.
  • Atkuria mūsų kūno ląsteles.
  • Skatina žarnyno veiklą, šalina vidurių užkietėjimą ir kt.

Sirupo receptas

Paruošimui jums reikės:

  • ¼ litro medaus
  • 4 dideli alavijo lapai
  • 2 citrinos (arba laimai) su žievele

Paruošimas:

Iš alavijo lapų išspauskite gelį, nuplaukite citrinas ir susmulkinkite jas, sumaišykite visus ingredientus ir sumalkite trintuvu.
Gautą mišinį nukoškite ir supilkite į stiklinį indą, kurį reikia laikyti šaldytuve.

Rekomenduojame:  Pirmoji pagalba kepenims be brangių vaistų

Taikymas:

Vieną savaitę gerkite po 1 arbatinį šaukštelį ryte ir per pietus po valgio, o kitą savaitę vartokite tik po 1 arbatinį šaukštelį ryte.

Po šio gydymo turite pailsėti 1 savaitę ir, jei reikia, pakartoti.

Šis sirupas nėra labai malonaus skonio, bet ištirpintas nedideliame kiekyje vandens ar sulčių, jis yra gana geriamas.

Laikyti stikliniame inde ir šaldyti, tinkamumo laikas – 1 mėnuo.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 2.5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.