Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Cukinijų ir maltos mėsos užkandis – paprastas, labai skanus. Gaminu jį visą vasarą

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinijų suktinukai – skanus ir sveikas patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Juos paprasta paruošti, bet kartu jie pasižymi subtiliu skoniu ir patrauklia išvaizda.

Suktinukus galima ruošti su įvairiais įdarais: mėsos, daržovių ar net saldžiais. Tai leidžia kiekvienam rasti variantą pagal skonį. Be to, cukinijų suktinukus galima patiekti tiek karštus, tiek šaltus, todėl jie yra universalus patiekalas bet kokiai progai.

Papasakosime apie nesudėtingą cukinijų suktinukų su maltos mėsos įdaru receptą.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: cukinija – 500 g;
  • morkos – 1 vnt;
  • Kiaušiniai – 5 vnt;
  • Sūris – 100 g;
  • grietinė 15 % – 200 g;
  • manų kruopos – 25 g;
  • Įdaras – 500 g;
  • Svogūnai – 2 vnt.

Cukinijų ir maltos mėsos suktinukų paruošimas:

Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną, susmulkinkite mėgstamas prieskonines žoleles ir sumaišykite su malta mėsa. Pagal skonį įberkite druskos, juodųjų pipirų ir kitų prieskonių

. Suktinukams cukiniją sutarkuokite stambia tarka, pasūdykite ir palikite masę 10 min. Tuo metu į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, supilkite manų kruopas

Rekomenduojame:  Šį receptą parsivežiau iš Italijos. Pyragas per 15 minučių, nereikia kepti: paprasta ir skanu

. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, o morkas – smulkia tarka, sudėkite komponentus į masę. Iš cukinijų masės išspauskite skysčio perteklių ir sudėkite į mišinį

. Užminkykite tirštą tešlą, palikite ją 15 minučių brinkti. Išklokite 33×43 cm dydžio kepimo skardą tefloniniu kilimėliu. Supilkite tešlą ant

kepimo

skardos, tolygiai paskirstykite

. 15 minučių kepkite tešlą 190 laipsnių temperatūroje, 10 minučių palikite atvėsti. Tada atskirkite sluoksnį nuo kilimėlio, apverskite jį. Aptepkite

sluoksnį malta mėsa, palikdami nedidelį atstumą be įdaro viename iš ilgųjų galų.

Закуска из кабачков и фарша - проще простого, вкуснее вкусного. Готовлю всё лето

Suvyniokite sluoksnį į vyniotinį, kurio galas be įdaro yra išorėje, ir keliais sluoksniais suvyniokite į foliją

. 50 minučių kepkite vyniotinį 190 laipsnių temperatūroje

.

Tada leiskite ritiniui atvėsti apie valandą.

Закуска из кабачков и фарша - проще простого, вкуснее вкусного. Готовлю всё лето

Atvėsusį vyniotinį reikia porai valandų įdėti į šaldytuvą. Taip gausite gardų gražiai supjaustytą cukinijų suktinuką su malta mėsa.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *