Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulvių zrazy su maltos mėsos įdaru. Skanus ir sotus patiekalas: paprastas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Zrazy – tradicinis slaviškas patiekalas, tai įdaryti kotletai arba plokštainiai, kurie gali būti gaminami iš mėsos, bulvių, žuvies ar kitų ingredientų. Jie turi gilias šaknis ir istoriją, siekiančią tolimą praeitį, ir tapo neatsiejama daugelio Rytų Europos šalių, įskaitant Rusiją, Ukrainą ir Lenkiją, kulinarinės kultūros dalimi.

Pagrindinis zrazy bruožas – įdarų įvairovė

.

Priklausomai nuo regiono ir asmeninių pageidavimų, zrazy gali būti įdaryti įvairiais maisto produktais, pavyzdžiui, grybais, žolelėmis, ryžiais, kiaušiniais, daržovėmis ar net saldžiais įdarais, pavyzdžiui, uogiene. Todėl

zrazy

yra universalus patiekalas, kurį galima pritaikyti bet kokiam skoniui ir sezonui.

Ingredientai: 1:

  • Bulvės – 1 kg;
  • Įdaras – 350 g;
  • Svogūnai – 150 g;
  • česnakai – 10 g;
  • augalinis aliejus – 30 g;
  • saldžioji paprika – 100 g;
  • Sūris – 100 g;
  • Druska – 15 g;
  • malti juodieji pipirai – 3 g;
  • saldžioji paprika – 10 g;
  • džiovinti česnakai – 3 g;
  • kalendra – 1 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Krakmolas – 20 g.
Rekomenduojame:  Vištiena su kiaušiniu – geriausias visų laikų užkandis

Įdarytų zrazų paruošimas:

Bulves nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais, virkite 20 min. Tuo metu smulkiai supjaustykite svogūną, nulupkite papriką ir ją taip pat smulkiai supjaustykite.

Česnako skilteles patrinkite ant smulkios tarkos

.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, pirmiausia pakepinkite svogūną, tada į jį suberkite papriką.

Pakepinę svogūną ir papriką, sudėkite česnaką, sudėkite maltą mėsą. Apkepinus maltą mėsą, į faršą įberkite druskos ir pipirų ir kepkite 5 min.

Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir įmaišykite į atvėsusį faršą

.

Nusausinkite bulves, į jas įberkite juodųjų pipirų, paprikos, džiovintų česnakų ir kalendros, krakmolo ir sutrinkite. Į

atvėsusią bulvių košę

įmuškite

kiaušinį ir išmaišykite. Iš bulvių košės suformuokite nedidelius gumulėlius, kurių kiekvienas sveria 100 g.

Iš gumulėlių padarykite storus paplotėlius ir į kiekvieną įdėkite po 45 g faršo.

Картофельные зразы с начинкой из фарша. Вкусное и сытное блюдо: простой рецепт

Įdarą užspauskite pyragėlių viduje ir suformuokite paplotėlius

. Į atskirą dubenį įmuškite porą kiaušinių ir juos suplakite. Atskirai taip pat suberkite džiūvėsėlius. Zrazus pirmiausia panardinkite į kiaušinių mišinį, o tada į džiūvėsėlius.

Картофельные зразы с начинкой из фарша. Вкусное и сытное блюдо: простой рецепт

Kepkite zrazus 3-4 minutes iš abiejų pusių sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje.

Rekomenduojame:  Marinuoti burokėlių lapai. Skanus paruošimas žiemai

Картофельные зразы с начинкой из фарша. Вкусное и сытное блюдо: простой рецепт

Gausite skanius zrazus su mėsos įdaru ir sūriu viduje. Šis patiekalas gali pakeisti įprastus pyragus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *