Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Bounty” saldainiai namuose. 100 kartų skanesnis nei iš parduotuvės

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Saldainių istorija siekia kelis tūkstančius metų. Pirmieji saldainiai atsirado senovės Egipte. Tai buvo medaus, vaisių ir prieskonių mišinys

. Senovės Romoje į saldainius buvo dedama riešutų, sezamo ir aguonų sėklų. XVI a. Europoje atsirado saldainių, kurie buvo populiarūs dėl vaistininkų, naudojusių juos kaip gydomąsias priemones.

Vėliau saldainiai pradėti gaminti masiškai

.

Buvo išrasti šokoladiniai saldainiai, taip pat karamelė

. XX a. pradžioje saldainių asortimentą sudarė daugybė karamelės, dražė, šokoladinių saldainių ir irisų rūšių. Papasakosime, kaip patiems pasigaminti skanių saldainių.

„Bounty” saldainių ingredientai:

  • Pienas – 100 ml;
  • Sviestas – 50 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Cukrus – 40 g;
  • Kokosas – 160 g;
  • Šokoladas – 170 g;
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai.

Bounty saldainių paruošimas:

Į puodą su pienu sudėkite sviestą, supilkite druską ir cukrų. Sviestą ištirpinti piene, ingredientus išmaišyti.

Į pieną ir sviestą supilti kokoso drožles. Maišykite ingredientus, kol sutirštės, tada leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti.

Rankomis suformuokite nedidelius batonėlius ir dėkite juos į šaldytuvą, kol sustings

Rekomenduojame:  Šios pomidorų salotos paruošiamos per kelias sekundes. Skanus kebabo užkandis: paslaptis - marinate

.

Конфеты "Баунти" в домашних условиях. В 100 раз вкуснее, чем из магазина

Arba sudėkite mišinį į konditerinę formą, sutankinkite ir įdėkite į šaldytuvą.

Конфеты "Баунти" в домашних условиях. В 100 раз вкуснее, чем из магазина

Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Конфеты "Баунти" в домашних условиях. В 100 раз вкуснее, чем из магазина

Kokosinius batonėlius panardinkite į šokoladą, padengdami jo paviršių.

Конфеты "Баунти" в домашних условиях. В 100 раз вкуснее, чем из магазина

Palikite saldainius šaldytuve 15-20 minučių.

Конфеты "Баунти" в домашних условиях. В 100 раз вкуснее, чем из магазина

Nepamirškite, kad šokoladas nėra grūdintas, todėl liečiantis prie rankų jis tirps. Tokius saldainius geriau laikyti šaldytuve.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *