Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Beprotiškai švelnūs varškės sausainiai. Paprastas ir skanus receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės sausainiai – skanus konditerijos gaminys, pasižymintis švelnia tekstūra ir maloniu skoniu. Jie tapo populiarūs dėl savo universalumo ir paprasto paruošimo. Pagrindinis šio skanėsto ingredientas yra varškė, kuri suteikia tešlai ypatingo minkštumo ir drėgnumo

. Varškės sausainių gaminimas paprastai yra gana paprastas ir nereikalauja sudėtingų kulinarinių įgūdžių. Tešla užmaišoma greitai, o po to sausainiams skirtos formos gali būti labai įvairios – nuo klasikinių apvalių iki originalių formų.

Kepiniai tinka įvairioms progoms: tai gali būti ir naminis popietės užkandis prie arbatos, ir skanėstas svečiams per šventes.

Papasakosime, kaip paruošti gardžių varškės sausainių.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 300 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Vanilinis cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Cukrus – 230 g;
  • Pienas – 3 šaukštai;
  • Sviestas – 100 g;
  • Miltai – 500 g;
  • kepimo milteliai – 1 valgomasis šaukštas.

Varškės sausainių paruošimas:

Sumaišykite varškę su kiaušiniu, vaniliniu ir klasikiniu cukrumi, druska, pienu ir ištirpintu sviestu. Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir iš tešlos suformuokite

Rekomenduojame:  Virtos burokėlių salotos, kurias ruošiu žiemą. Jos lengvos ir skanios

rutuliuką. Pusvalandžiui palikite rutuliuką celofane šaldytuve. Tada tešlą iškočiokite 5 mm storio sluoksniu ir stikline padalykite į mažus apskritimus.

Безумно нежное творожное печенье. Простой и вкусный рецепт

Dėkite sausainius ant kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Безумно нежное творожное печенье. Простой и вкусный рецепт

Iškepusius sausainius galima apibarstyti cukraus pudra.

Безумно нежное творожное печенье. Простой и вкусный рецепт

Gausite paprastus skanius varškės sausainius.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *