Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Apie šį metodą niekas nežino. Švelnūs ir skanūs varškės sausainiai: pagardinkite visus namus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukriniai šiaudeliai yra išskirtinis konditerijos gaminys, kuris dėl savo traškios tekstūros ir saldaus, sodraus

skonio

populiarėja daugelyje pasaulio šalių.

Šie lengvi ir ploni šiaudeliai, pripildyti aromatingo kremo ar įvairių įdarų, tapo neatsiejama konditerijos meno dalimi ir mėgstamu desertu per šventes, vestuves ir šeimos vakarėlius.

Cukrinių šiaudelių istorija siekia Europos kulinariją, kai konditeriai ieškojo būdų, kaip sukurti originalių desertų

.

Dėl jų elegantiškos formos ir galimybės pripildyti įvairiais įdarais cukraus šiaudeliai tapo universaliu skanėstu, tinkančiu ir prie arbatos, ir prie kavos.

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 220 g;
  • sviestas – 100 g;
  • miltai – 160 g;
  • cukrus – 40 g;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – žiupsnelis.

Cukrinių vamzdelių paruošimas:

Į dubenį su varške sudėkite sviestą, cukrų, druską, vaniliną ir viską gerai išmaišykite. Į mišinį supilkite 50 g miltų ir kepimo miltelius ir vėl išmaišykite

. Į tešlą supilkite likusius miltus ir išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą

.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Padalykite tešlą į nedidelius gabalėlius ir iškočiokite į 10×15 cm dydžio lakštus

Rekomenduojame:  Pyragas "Zalivayka": paprastas, bet toks skanus. Visą gyvenimą gaminau tik pagal šį receptą

. Sulyginkite priešingus kraštus ir dalį lakšto pabarstykite cukrumi.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Kitą dalį perbraukite vamzdeliu. Kiekvieną sluoksnį išvyniokite nuo cukrinės pusės į tą, kurioje yra skylutės.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Dėkite vamzdelius ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Iškepusius sausainius galite apibarstyti cukraus pudra. Kai kuriuos sausainius prieš kepimą galite apibarstyti ne tik cukrumi, bet ir cinamonu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *