Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ant grotelių keptos saldžiosios bulvės. Tokio skanumo dar niekada neragavote

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiltų dienų atėjimas visada reiškia atostogas gamtoje. O kokios atostogos be šašlykų ir gardaus garnyro – ant žarijų keptų bulvių? Mėsa yra mėsa, bet be bulvių kažkaip ne tas pats, sutikite. Skubame su jumis pasidalyti puikiu bulvių su lašiniais kepimo receptu, kuris nepaliks abejingų

.

Paruošimo būdas:

Šiam patiekalui paruošti pasistenkite pasirinkti daugiau ar mažiau vienodas, vidutinio dydžio bulves. Tai būtina, kad visos bulvės iškeptų tolygiai. Dideles bulves reikėtų perpjauti į dvi dalis. Taigi, pasirinktas bulves reikia kruopščiai nuplauti po tekančiu vandeniu.

Kitame etape lašinius reikia supjaustyti gabaliukais. Galite imti bet kokius lašinius, tačiau reikėtų pažymėti, kad šiam patiekalui labiausiai tiks lašiniai su mėsos gyslomis.

Tada belieka kepti iešmelius

.

Įverkite bulves pakaitomis su lašinių gabalėliais. Kai visos bulvės bus suvertos, padarykite gilius įpjovimus ant kiekvienos bulvės iki pat iešmo. Tai padarykite iš abiejų iešmo pusių.

Kuo

daugiau įpjovimų padarysite, tuo geriau bulvės įsigers į riebalus ir prieskonius, o patiekalas bus skanesnis.

Rekomenduojame:  Skanus užkandis, kurio sudėtyje yra tik 1 burokėlis. Aš jį gaminu pusryčiams vietoj įprastų sumuštinių

Tada įberkite prieskonių ir druskos. Gerai pasūdykite bulves, kruopščiai įtrinkite prieskonius į bulves, nes didžioji dalis druskos dėl aukštos temperatūros gali tiesiog sutrupėti. Todėl druskos negalima taupyti.

Prieskonius, žinoma, rinkitės pagal individualų skonį, bet taip pat geriausias variantas gali būti: česnakas, sausos garstyčios, kardamonas, ciberžolė, rozmarinas, muskatas, krapai ir pan. Nepamirškite, kad prieskonius reikia įtrinti kruopščiai ir iš abiejų bulvių pusių

. Tada bulves reikia atidėti 20-30 minučių, kad geriau marinuotųsi ir leistų sultims išsiskirti.

Praėjus numatytam laikui, iešmelius dėkite ant įkaitusio grilio ir periodiškai apverskite. Reikia patikrinti, ar iškepusios bulvės yra paruoštos. Norėdami tai padaryti, šakute įsitikinkite, kad visos bulvės tolygiai iškepusios. Tada patiekite į stalą ir mėgaukitės. Gero apetito.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *