Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šį receptą parsivežiau iš Italijos: miltai, bulvės ir šiek tiek kopūstų. Daug sultingo įdaro ploname rudame pyragėlyje.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai laikomi daugelio tautų mitybos dalimi. Jie yra labai pigūs kepiniai, kuriuos gali pasigaminti kiekvienas. Bulvės gali tapti kepinių dalimi, nes jose yra krakmolo. Tačiau verta žinoti keletą tinkamo pirožkų paruošimo taisyklių

. Pavyzdžiui, pirožkai kepami ant kambario temperatūros produktų. Taigi kepiniai visada būna minkšti ir orūs

. Kaip įdaras bulvių tešlai tinka ir malta mėsa, ir kopūstai. Verta ruošti bulvių pyragėlius su kopūstų įdaru.

Bulvių paplotėlių ingredientai:

  • Bulvės – 5 vnt;
  • Sviestas – 20 g;
  • Druska – 1,5 šaukštelio;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • petražolių – 1 ryšulėlis;
  • Miltai – 220 g;
  • Augalinis aliejus – 30 ml;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Morkos – 1 vnt;
  • kopūstai – 350 g;
  • Vanduo – 30 ml.

Bulvių paplotėlių paruošimas:

Į bulvių

košę

įmuškite kiaušinį, supilkite petražoles ir dar kartą išmaišykite. Į bulvių košę suberkite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite minkštą elastingą tešlą

. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Привезла рецепт из Италии: мука, картошка и немного капусты. Много сочной начинки внутри тонкого румяного теста

Tuo metu svogūnus supjaustykite mažais kubeliais

Rekomenduojame:  Vištienos širdelės kreminiame padaže, keptos puoduose

ir pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol suminkštės. Nuluptas morkas sutarkuokite tarka, sudėkite jas į svogūnus

. Kopūstus smulkiai sukapokite, sudėkite į svogūnus ir morkas, išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite kopūstus, užpilkite vandeniu ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol bus paruošti.

Привезла рецепт из Италии: мука, картошка и немного капусты. Много сочной начинки внутри тонкого румяного теста

Išminkykite tešlą ir padalykite ją į 4 lygias dalis, suformuokite suktinukus. Suktinukus iškočiokite į plokščius pyragėlius, kiekvieną padalykite į dvi dalis.

Ant ½ pusės plokščiųjų pyragėlių dėkite po šaukštą įdaro.

Привезла рецепт из Италии: мука, картошка и немного капусты. Много сочной начинки внутри тонкого румяного теста

Kitą pusę uždenkite įdaru ir užspauskite.

Šakute arba pirštais užspauskite tešlos kraštus

.

Привезла рецепт из Италии: мука, картошка и немного капусты. Много сочной начинки внутри тонкого румяного теста

Kepkite pyragėlius keptuvėje augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių apskrus.

Привезла рецепт из Италии: мука, картошка и немного капусты. Много сочной начинки внутри тонкого румяного теста

Gausite bulvių paplotėlius su kopūstų įdaru. Plonoje rudoje tešloje daug kopūstų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *