Sekite mus Facebook'e!
Ne visi žmonės mėgsta derinti ananasus įvairiuose patiekaluose. Šis vaisius turi specifinį saldų skonį. Jis puikiai tinka prie mėsos produktų ir net jūros gėrybių. Dažnai ananasus galime pastebėti picose ar salotose
. Majonezo, rūkytos mėsos ir ananasų derinys vis dar kelia diskusijų net tarp profesionalių virėjų. Daugelis sutinka, kad žmonės turi skirtingus skonius, o tai pateisina patiekalų su ananasais populiarumą.
Papasakosime, kaip paruošti įdomias salotas su ananasais
.
Salotų su ananasais ingredientai:
- Rūkytos vištienos filė – 250 g;
- Kiaušiniai – 3 vnt;
- konservuotų ananasų – 250 g;
- Sūris – 100 g;
- Majonezas – 3 šaukštai.
Salotų su ananasais paruošimas:
Išvirkite kietai virtus kiaušinius. Tuo metu nuo rūkytos vištienos mėsos galite atskirti kaulus ir kremzles, supjaustyti ją stambiais batonais.
Sūrį susmulkinkite stambia tarka, konservuotus ananasus supjaustykite kubeliais
.
Atvėsusius kietai virtus kiaušinius supjaustykite panašiai kaip vištieną strypais
. Mėsą, kiaušinius, sūrį ir ananasus sudėkite į salotinę, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Padažui rekomenduojama naudoti naminį majonezą, o ne pirktą parduotuvėje.
Salotas galite papuošti krapais arba petražolėmis. Patiekalo sūdyti nebūtina, nes šią funkciją atlieka rūkyta vištiena.
