Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Idealiai troškintos bulvės su mėsa – du viename patiekalas sočiai vakarienei

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Troškintos bulvės su mėsa yra paprastas ir sotus patiekalas. Jame sujungti garnyras ir pagrindinis patiekalas, kurie puikiai dera tarpusavyje. Jis visada gaunasi labai skanus ir sotus.

Kad kiekviena namų šeimininkė galėtų paruošti šį patiekalą, siūlome idealų jo receptą:

  • 1,2 kg bulvių;
  • 1 svogūnas;
  • 6 šaukštai augalinio aliejaus;
  • 2 lauro lapai;
  • ½ arbatinio šaukštelio druskos;
  • 600 g kiaulienos;
  • pipirų.

Rinkitės sodriai raudonos spalvos kiaulieną, tada patiekalas bus labai skanus. Supjaustykite ją mažais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę. Įkaitinkite ugnį iki maksimumo ir kepkite po dangčiu augaliniame aliejuje. Prieš termiškai apdorodami mėsą, būtinai ją pasūdykite ir papipirinkite.

Svogūną supjaustykite kubeliais ir sudėkite į mėsą. Kepkite apie penkias minutes. Nulupkite bulves, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į mėsą. Supjaustytų bulvių plauti nereikia. Daržovėje likęs krakmolas sutirštins skystį keptuvėje.

Bulves ir svogūnus reikia dėti dalimis, pamaišant ir kiekvieną partiją šiek tiek apkepinant. Užpilkite 900 ml vandens, suberkite lauro lapus, prieskonius, druską, pipirus. Užkaitinkite ugnį ant vidutinės ugnies ir troškinkite 40 minučių.

Rekomenduojame:  Tai ne receptas, bet Dievo dovana. Kepenų suktinukas: paprastas, skanus ir pigus

Patiekite gatavą patiekalą karštą, kad galėtumėte mėgautis visu jo aromatu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.