Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaukaze šį patiekalą galima valgyti 7 dienas iš eilės. Ir nesvarbu, kokia mėsa, ji bus sultinga ir minkšta.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Virtos antys su bulvėmis yra tradicinis, sotus patiekalas, vertinamas dėl turtingo skonio, minkštos mėsos ir maistingumo. Skirtingai nuo keptos ar keptos paukštienos, virta antis yra ypač minkšta: ilgai virta sultinyje, todėl jos ląsteliena tampa minkšta, sultinga ir lengvai atsiskiria nuo kaulų. Bulvės šiame patiekale nėra tik garnyras – jos verdamos kartu su antiena arba gausiame sultinyje, todėl įgauna ypatingą skonį ir tampa intensyvesnės

. Mėsa verdama ant mažos ugnies – iš pradžių tol, kol išverda, paskui kartu su bulvėmis, kad visi patiekalo komponentai derėtų tarpusavyje. Šis gaminimo būdas tinka ir kasdieniams pietums, ir jaukiai šeimos vakarienei.

Sudedamosios dalys:

  • Sudėtis: Vanduo;
  • Antis – 2 kg;
  • Bulvės – 5 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Tešlos ingredientai:

  • Miltai – 1 kg;
  • Vanduo – 550 ml;
  • Druska – 1,5 šaukštelio.

Padažo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: česnakas;
  • Riebalų sultinys.

2 padažo ingredientai:

  • Augalinis aliejus – 2 šaukšteliai;
  • pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas;
  • česnakas;
  • Sultinys.

Padažo ingredientai 3:

  • Sudedamosios dalys: grietinė;
  • česnakai;
  • Sultinys;
  • Žolelės.
Rekomenduojame:  Paprastas kepimas. Pyrago ant kefyro su ryžiais, kiaušiniu ir svogūnu užpylimo receptas

Virta antis su bulvėmis:

Paruoškite anties mėsą: virkite verdančiame vandenyje, kol ji bus paruošta. Į dubenį su miltais supilkite vandenį ir užminkykite elastingą, nelipnią tešlą

. Likus 20 min. iki mėsos paruošimo

į

sultinį

sudėkite

nuluptas bulves.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Tešlą iškočiokite į 5 mm storio sluoksnį

. Sluoksnį padalykite į dvi dalis, kiekvieną dalį – į ilgas juostas. Kiekvieną juostelę skersai supjaustykite nedideliais smaigaliais ir susukite juos į vamzdelius.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Mėsą ir bulves sudėkite į atskirus dubenis, o tešlos vamzdelius virkite sultinyje. Nuo užvirimo momento vamzdelius virkite 12 minučių.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Padažui išspauskite česnaką ir įpilkite šlakelį sultinio. Antrajam padažui sumaišykite augalinį aliejų su pomidorų pasta, išspauskite į mišinį česnaką ir įpilkite kaušelį sultinio.

Trečiajam padažui į grietinę įmaišykite susmulkintą česnaką ir žoleles ir įpilkite kaušelį sultinio

.

На Кавказе это блюдо могут есть 7 дней подряд . А мясо не важно какое, оно будет сочным и мягким

Patiekalus patiekite atskirose lėkštėse. Ančių mėsą su bulvėmis, o tešlos vamzdelius – atskirai.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *