Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs sūrio pyragaičiai. Paprastas ir nebrangus pusryčių patiekalas arba desertas iš varškės.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sūrio pyragaičiai – šie rauginti varškės pyragaičiai su lengva traškia plutele ir švelniu, beveik kreminiu viduriu asocijuojasi su namų jaukumu, šiluma ir skaniais pusryčiais. Jie gaminami iš paprastų ingredientų: šviežios varškės, kiaušinių, cukraus ir nedidelio kiekio miltų, kurie išsaugo sodrų pieno skonį ir minkštą struktūrą.

Sūrio pyragaičiai yra universalūs: juos galima patiekti saldžius – su medumi, uogiene, kondensuotu pienu ar šviežiomis uogomis, taip pat neutralius ar net sūrius, pridėjus šiek tiek žolelių ar prieskonių. Įvairūs receptai leidžia eksperimentuoti: į tešlą dedama vanilės, sultenių, citrusinių vaisių žievelių, kokoso drožlių ar šokolado.

Svarbiausia pasirinkti tinkamo riebumo ir konsistencijos varškę, kad sūrio pyragėliai nesusilietų keptuvėje, o išlaikytų formą ir išliktų orūs viduje.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 700 g;
  • Druska – 1/4 šaukštelio;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Cukrus – 2 šaukštai;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Miltai – 5 valg.

Uogų padažo ingredientai:

  • Uogos – 300 g;
  • Vanduo – 50 ml;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Kukurūzų krakmolas – ½ valgomojo šaukšto.
Rekomenduojame:  Tiesiog paimkite pjaustytą stiklinę. Aš gaminsiu tik tokį kuličą: išradingas ir paprastas: receptas be mielių

Grietinės padažo ingredientai:

  • grietinės 20% – 300 g;
  • Kondensuotas pienas – 3 valgomieji šaukštai.

Sūrio pyragaičių paruošimas:

Į varškę įmuškite kiaušinį, supilkite druską, vanilinį ir klasikinį cukrų, išmaišykite. Tešlą plonu sluoksniu paskirstykite ant darbo paviršiaus ir ant jos formuokite sūrio pyragėlius

. Sūrio pyragėlius kepkite sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje iš abiejų pusių, kol paruduos. Uogų padažui uogas ir cukrų sumaišykite puode ir leiskite uogoms išsiskirti sultims.

Sultis

supilkite

į atskirą dubenį ir sumaišykite su krakmolu

.

Sultis ir krakmolą supilkite atgal į puodą su uogomis, įpilkite šiek tiek vandens ir virkite, kol užvirs

. Užvirus padažą pavirkite dar minutę. Antrajam padažui sumaišykite grietinę ir sutirštintą pieną.

Вкусные сырники. Простое и доступное блюдо на завтрак или десерт из творога

Uogų ir grietinės padažus galite sujungti arba patiekti atskirai su sūrio pyragėliais. Tai skanūs paprasti pusryčių sūrio pyragėliai.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *