Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jis toks skanus, kad gaminu jį kas antrą dieną. Skaniausia vakarienė, kokią kada nors valgėte: bulvių ir maltos mėsos apkepas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvės yra viena populiariausių kultūrų pasaulyje. Jos

kilusios iš Pietų Amerikos, kur jos augo laukinėje gamtoje

, ir jų istorija siekia kelis šimtmečius

. Inkai indėnai bulves augino jau maždaug prieš 15 000 metų. Jie ne tik vartojo bulves kaip maistą, bet ir garbino jas kaip gyvą būtybę

. XVI a.

bulves

į Europą atvežė ispanų kolonistai

.

Iš pradžių ji buvo auginama kaip dekoratyvinis augalas, ir tik po kurio laiko europiečiai įvertino jos skonį

. Dabar bulvės valgomos visuose žemynuose

.

Tai viena iš geriausiai parduodamų daržovių. Iš bulvių galima paruošti daugybę patiekalų, pavyzdžiui, kepti su malta mėsa.

Sudedamosios dalys keptoms bulvėms su malta mėsa:

  • svogūnas – vnt;
  • česnakas – skiltelė;
  • bulvės – 5 vnt;
  • maltos mėsos – 450 g;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • saldžiosios paprikos – šaukštelis;
  • juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • petražolių – 30 g;
  • kiaušiniai – 6 vnt;
  • sūris.

Keptų bulvių su malta mėsa paruošimas:

Svogūną smulkiai supjaustykite, sutrintą česnako skiltelę susmulkinkite. Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais

Rekomenduojame:  Tik 1 trivialus ingredientas ir Olivier bus geresnis. Paprastas produktas, bet skonis - karališkas

. Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite maltą mėsą, sudėkite svogūną ir česnaką. Į maltą mėsą įberkite druskos, saldžiosios paprikos, juodųjų pipirų ir išmaišykite.

Так вкусно, что готовлю её через день. Самый вкусный ужин, который вы когда-либо ели: запеканка с картофелем и фаршем

Atskiroje keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite bulves iki auksinės spalvos.

Smulkiai supjaustykite petražoles, į jas galite įdėti žaliųjų svogūnų.

Bulves pasūdykite, sudėkite į kepimo indą su malta mėsa ir išmaišykite.

Так вкусно, что готовлю её через день. Самый вкусный ужин, который вы когда-либо ели: запеканка с картофелем и фаршем

Atskirai sumaišykite kiaušinius su žolelėmis, suplakite ir supilkite mišinį ant apkepo viršaus.

Так вкусно, что готовлю её через день. Самый вкусный ужин, который вы когда-либо ели: запеканка с картофелем и фаршем

Sūrį sutarkuokite stambia tarka, ant viršaus suformuokite sūrio kepurėlę.

Так вкусно, что готовлю её через день. Самый вкусный ужин, который вы когда-либо ели: запеканка с картофелем и фаршем

Kepkite patiekalą 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

Так вкусно, что готовлю её через день. Самый вкусный ужин, который вы когда-либо ели: запеканка с картофелем и фаршем

Rezultatas – gauname gardžią sočią vakarienę.

Так вкусно, что готовлю её через день. Самый вкусный ужин, который вы когда-либо ели: запеканка с картофелем и фаршем

Troškinys su bulvėmis ir malta mėsa visada yra abipusiai naudingas variantas vakarienei ir pietums.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *