Sekite mus Facebook'e!
Kotletai yra vienas iš kulinarijos meno ramsčių. Nepaisant paprastumo, šis patiekalas visada paklausus ir pelnytai laikomas gastronominio malonumo ikona.
Kaip garnyras tiks ir bulvių košė, ir bulvės, ir makaronai
.
Šio recepto akcentas – įmaišytas sūris.
Būtinai pabandykite pasigaminti šiuos sultingus mėsos kotletus namuose.
Sudedamosios dalys: 1:
- Sudedamosios dalys: Įdaras – 500 g;
- Svogūnai – vnt;
- Sūris – 70 g;
- česnakas – 3 skiltelės;
- Sviestas – 40 g;
- Miltelių pavidalo džiūvėsėliai – valgomasis šaukštas;
- Druska, pipirai.
Paruošimas:
Į gilų indą sumaišykite maltą mėsą ir smulkiai tarkuotą svogūną. 3 skilteles česnako išspauskite per presą. Taip pat sutarkuokite sūrį smulkia tarka
. Visus ingredientus išmaišykite šaukštu
ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Įdėkite nedidelį kiekį minkšto sviesto. Mėsytę išmaišykite rankomis. Suberkite džiūvėsėlius ir dar kartą išmaišykite
. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus.
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite kotletukus. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Paruoštas skanėstas tiks su bet kokiu garnyru.
Būtinai pabandykite pagaminti kotletus pagal šį receptą. Gero apetito.
