Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

3 litrų talpos stiklainyje troškintos cukinijos. Traškios cukinijos kaip agurkai žiemai: tiesiog užpilkite šaltu vandeniu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinijose yra daug naudingų medžiagų, pavyzdžiui, A, C, K, B grupės vitaminų, mineralinių medžiagų, įskaitant kalį, magnį, manganą, fosforą, geležį, taip pat maistinių skaidulų

. Dėl savo sudėties cukinijos gali turėti teigiamą poveikį žmogaus organizmui. Pavyzdžiui, jos gerina virškinamojo trakto veiklą, padeda mažinti cholesterolio kiekį kraujyje, pasižymi diuretiniu poveikiu.

Dėl šios priežasties cukinijas verta įtraukti į savo mitybos racioną. Šią daržovę nesunku paruošti, o ji gaunasi skani

. Cukiniją galite marinuoti

, ji pasirodys

ne blogiau nei agurkai.

Sudedamosios dalys: cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija:

  • krienų lapai;
  • krapų šakelių;
  • serbentų lapai;
  • vyšnių lapai;
  • česnakai;
  • druskos – 3 šaukštai;
  • vandens;
  • cukinija – 3 vnt.

Marinuotų cukinijų paruošimas:

Nuluptą cukiniją supjaustykite 2-3 cm storio apskritimais.

Į stiklainio dugną sudėkite krienų lapus, krapų šakeles, serbentų ir vyšnių lapus. Česnako skilteles padalykite į dvi dalis ir sudėkite į stiklainį

. Į stiklainį sudėkite griežinėliais supjaustytą cukiniją.

Ant cukinijos užpilkite garstyčių sėklų, uždenkite likusiais serbentų ir vyšnių lapais. Ant viršaus palaipsniui užberkite druskos ir supilkite vandenį. Užpilkite

Rekomenduojame:  Išlieka minkštas 7 dienas per savaitę. "Per 15 minučių pabarstytos rožės

vandeniu iki stiklainio viršaus, uždenkite dangteliu ir palikite šiltoje vietoje vienai dienai. Tada stiklainį apverskite, kad druska tolygiai pasiskirstytų, ir padėkite į rūsį ar kitą tamsią vietą.

Квашеные кабачки в 3-х литровой банке. Хрустящие кабачки, как огурцы на зиму: просто залейте холодной водой

Gausite marinuotas traškias cukinijas.

Квашеные кабачки в 3-х литровой банке. Хрустящие кабачки, как огурцы на зиму: просто залейте холодной водой

Tai puikus užkandis, galintis konkuruoti net su marinuotais agurkais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *