Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greiti purūs blynai su obuoliais. Skanūs pusryčiai visai šeimai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynai su obuoliais – vienas jaukiausių ir aromatingiausių desertų, kuriame puikiai dera paruošimo paprastumas ir skanus skonis. Šie skanėstai kelia asociacijas su namų šiluma ir šeimos tradicijomis, nes dažnai gaminami pagal močiutės receptus ir džiugina ne tik vaikus, bet ir suaugusius.

Minkšti, purūs, subtilaus obuolių skonio blyneliai puikiai tiks pusryčiams ir kaip desertas prie arbatos.

Pagrindinis blynų ingredientas – švieži obuoliai, suteikiantys tešlai purumo ir lengvo rūgštumo. Blynų su obuoliais kepimas nereikalauja sudėtingų kulinarinių įgūdžių ir užima mažai laiko.

Į tešlą dažnai dedama cinamono arba vanilės, kad būtų sukurtas papildomas skonis, kuris akimirksniu užpildo virtuvę.

Ingredientai:

Kiaušinis – 1 vnt.;
Kefyras – 200 ml;
Cukrus – 2 šaukštai;
Vanilinis cukrus – žiupsnelis;
Miltai – 200 g;
Druska – žiupsnelis;
Soda – ½ šaukštelio;
Augalinis aliejus – 3 šaukštai;
Obuoliai – 2 vnt.
Obuolių kotletų gamyba:

Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą, suberkite vanilinį ir įprastą cukrų, druską, viską gerai išmaišykite. Į mišinį supilkite augalinį aliejų ir vėl išmaišykite.

Rekomenduojame:  Purūs naminiai pyragai: labai minkšti, orūs ir skanūs

Tada į mišinį supilkite miltus ir soda, užminkykite tirštą, vienalytę tešlą. Obuolius nulupkite iš ankščių ir supjaustykite mažais kubeliais.

Į tešlą sudėkite obuolius ir išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant paviršiaus padėkite nedideles tešlos dalis.

Blynelius apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gautus blynus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Gamina skanius paprastus obuolinius blynus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.