Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tinka bet kokiam arbatos vakarėliui. Pyragas ant kefyro „Venera”.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragų gamyba – tai kūrybiškas procesas, kurį galima pritaikyti pagal savo pageidavimus ir ingredientus. Yra keletas bendrų žingsnių, kurie padės jums paruošti skanų tortą. Pavyzdžiui, recepto pasirinkimas. Torto receptas turėtų atitikti jūsų skonio pageidavimus ir gaminimo įgūdžių lygį.

Ingredientų paruošimas taip pat yra svarbus žingsnis gaminant tortą. Verta įsitikinti, kad visi reikalingi ingredientai yra prieinami ir paruošti naudoti.

Svarbu laikytis recepto ir atsižvelgti į kiekvieno gaminimo etapo ypatumus, kad gautumėte norimą rezultatą. Taip pat nepamirškite apie saugumą dirbant su karštomis orkaitėmis ir aštriais peiliais

. paruoškime Veneros tortą su drėgnu biskvitu.

Kremui skirti ingredientai:

  • Pienas – 400 ml;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • cukraus – 250 ml;
  • krakmolo – 3 valg;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • sviesto – 150 g.

Tešlos ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • cukrus – 250 ml;
  • kefyras – 375 g;
  • augalinis aliejus -70 ml;
  • miltai – 280 g;
  • kepimo soda – 1 šaukštelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • kakavos – 2 valgomieji šaukštai.
Rekomenduojame:  Lazanija su slaptu ingredientu. Skanus ir sotus troškinio receptas pietums ar vakarienei

Veneros pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, krakmolą ir vaniliną, išplakite. Į kiaušinių masę supilkite 50 ml šilto pieno, išmaišykite. 50 ml šilto pieno

plona srovele supilkite į karštą pieną ir išplakite

.

Nuolat maišydami pakaitinkite mišinį iki tirštumo

. Palaukite, kol kremo pagrindas šiek tiek atvės, tada supilkite į jį sviestą. Sviestą sumaišykite su kremo pagrindu, sudėkite į atskirą dubenį ir uždenkite maistine plėvele.

Tešlai skirtą kefyrą pašildykite vos aukštesnėje nei kambario temperatūroje

.

Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, sumaišykite su vanile ir cukrumi, išsukite iki purios

masės. Į kiaušinių masę supilkite augalinį aliejų ir šiltą kefyrą, persijokite ⅓ miltų, sodą ir druską, išminkykite tešlą

. Palaipsniui į tešlą suberkite likusius miltus, palikdami 20-30 g.

Vienalytę tirštą tešlą padalykite į dvi lygias dalis. Į vieną tešlos dalį persijokite kakavą, o į kitą – likusius miltus

. Kepimo skardą išklokite pergamentu, supilkite ant jos baltą tešlą ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje 6-7 minutes. Tokiu pat būdu iškepkite šokoladinę plutą

Rekomenduojame:  Ryžių nebededuodu. Sultingos įdarytos paprikos: skanus receptas

. Palikite plutas atvėsti po rankšluosčiu. Nupjaukite nelygius plutų kraštus, susmulkinkite juos į smulkius trupinius

. Šokoladinę plutą

aptepkite

kremu, uždenkite baltąja pluta

.

Ant baltojo pyrago viršaus užtepkite plonesnį kremo sluoksnį ir apibarstykite šokolado drožlėmis.

Подходит для любого чаепития. Торт на кефире "Венера".

Rezultatas – gražus, švelnus Veneros tortas. Jis puikiai tinka bet kokiam arbatos vakarėliui ir pakeis daugelį pirktinių tortų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *