Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnūs ir sultingi įdaryti kopūstai. Iš paprastų produktų – neįprasta vakarienė keptuvėje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Įdaryti kopūstai – tai patiekalas iš kopūstų arba vynuogių lapų, į kuriuos įvyniojamas įdaras. Įdaras gali būti įvairus ir priklauso nuo virėjo pageidavimų. Įdaras

skirstomas į daugybę rūšių. Pavyzdžiui, yra kopūstų su grybais. Vietoj mėsos į faršą dedama grybų, kurie patiekalui suteikia ypatingą skonį ir aromatą. Vegetariškas

kopūstų

faršas – tai toks

kopūstų

faršas, į kurį nededama mėsos, bet gali būti įvairių daržovių, pavyzdžiui, morkų, svogūnų, paprikų ir t. t.

Dolma – tai armėniškas kopūstų faršo variantas, kai vietoj kopūstų naudojami vynuogių lapai. Įdaras taip pat gali būti įvairus – ryžiai, mėsa arba daržovės

. Kopūstai ne tik verdami, bet ir kepami. Papasakosime, kaip paruošti keptus įdarytus kopūstus iš Pekino kopūstų.

Ingredientai: 1:

  • Pekino kopūstai – 1 žiedinis kopūstas;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • morkos – 1 vnt;
  • pomidoras – 1 vnt;
  • maltos mėsos – 500 g;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • česnako – skiltelė;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • grietinė – 2 šaukštai;
  • miltai – 3 valg. šaukštai.
Rekomenduojame:  Fritters kaip paplotėliai. Tinginiai su kopūstais keptuvėje

Kepto įdaryto kopūsto paruošimas:

Supjaustykite nedideliais kubeliais svogūną, pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Sutarkuokite morkas, sudėkite jas prie svogūnų, kepkite 2-3 min.

Kopūstus atskirkite nuo kopūstų lapų, susmulkinkite peiliu. Sudėkite kopūstus prie svogūnų ir morkų, kepkite, kol suminkštės.

Pomidorą supjaustykite kubeliais ir sudėkite prie kopūstų, svogūnų ir morkų

.

Nuo kopūstų lapų nuimkite antspaudą, užpilkite juos verdančiu vandeniu.

Mėsytę pasūdykite ir papipirinkite, česnako skiltelę pertrinkite. Į faršą sudėkite pakepintas daržoves, išmaišykite

. Ant kopūstų lapų šaukštais dėkite faršą, vidų užspauskite.

Нежные и сочные голубцы. Из простых продуктов - необычный обед на сковороде

Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę, druską ir išmaišykite.

Į kiaušinio masę supilkite miltus ir į juos pamerkite kiekvieną įdarytą kopūstą

.

Kepkite įdarytus kopūstus keptuvėje augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių apskrus.

Нежные и сочные голубцы. Из простых продуктов - необычный обед на сковороде

Нежные и сочные голубцы. Из простых продуктов - необычный обед на сковороде

Gausite gardžius minkštus ir sultingus įdarytus kopūstus. Jie paruošiami kuo paprasčiau, pakeičiant klasikinį receptą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *