Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaniausi ir greičiausi „Kolobok” sausainiai. Paprastas receptas kiekvienai dienai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sausainiai yra vienas populiariausių kepinių visame pasaulyje. Kiekviena šalis turi savo unikalius receptus ir tradicijas, susijusias su sausainiais

. Prancūzijoje populiarūs kruasanai – pusmėnulio formos sluoksniuoti sausainiai. Kruasanai gali būti saldūs arba sūrūs ir dažnai patiekiami su kava arba arbata pusryčiams

. Vokiečių sausainiai (plätzchen) būna įvairių formų ir skonių

.

Jie gali būti saldūs arba sūrūs ir dažnai puošiami įvairiais pabarstukais, pavyzdžiui, cukraus pudra, cinamonu arba

aguonomis. Švediški sausainiai (kex) garsėja traškia plutele ir minkštu viduriu. Švedijos šeimininkės į sausainių tešlą dažnai deda įvairių prieskonių, pavyzdžiui, kardamono ar cinamono

. Taigi, kiekvienos šalies sausainiai turi savitų ypatybių, dėl kurių jie yra populiarūs tarp vietinių gyventojų

. pasigaminkime naminių Kolobok sausainių

Ingredientai: 1:

  • Kiaušinis – vnt;
  • cukraus – 3 šaukštai;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilinio cukraus – šaukštelis;
  • kefyro – 150 g;
  • augalinis aliejus – 80 ml;
  • miltai – 350 g;
  • kiaušinio trynys – vnt;
  • rudasis cukrus – 100 g.

Sausainių paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite cukrų, druską ir vanilinį cukrų, kruopščiai išmaišykite, ištirpdydami smėlio grūdelius. Į mišinį supilkite kefyrą ir augalinį aliejų ir toliau maišykite

Rekomenduojame:  Skonis geresnis nei restorane. Šoninės suktinukai ant bulvių lovos: gaminu tai 2 kartus per savaitę.

. Į mišinį suberkite miltus ir rankomis išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą. Padalykite tešlą į 12 vienodų dalių, suformuokite kolobokų formeles.

Самое вкусное и быстрое печенье "Колобок". Простой рецепт на каждый день
Nuotrauka: www.youtube.com

Kiekvieną koloboką aptepkite kiaušinio tryniu, viršų apvoliokite rudajame cukruje. Sudėkite kolobokus ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Самое вкусное и быстрое печенье "Колобок". Простой рецепт на каждый день
Nuotrauka: www.youtube.com

Kiekvieno koloboko viršuje padarykite 5 nedidelius lygiagrečius įpjovimus. Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje, kol taps auksiniai.

Самое вкусное и быстрое печенье "Колобок". Простой рецепт на каждый день
Nuotrauka: www.youtube.com

Gauti sausainiai yra gražūs ir lengvai pagaminami. Šiuos sausainius galima patiekti arbatos vakarėlyje vietoj pirktinių.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *