Sekite mus Facebook'e!
Cukinijų kotletai – paprastas ir skanus patiekalas, kurį galima paruošti iš turimų ingredientų. Jie gali būti su įvairiais priedais, pavyzdžiui, sūriu, žolelėmis, česnakais ir t. t.
Įvairios šalys turi savų cukinijų kotletų gaminimo ypatumų. Pavyzdžiui, Rusijoje jie paprastai ruošiami iš tarkuotos cukinijos, pridedant miltų, kiaušinių ir druskos. Europoje kotletai gali būti puresni ir puresni
. Šiandien cukinijų kotletai tebėra populiarus patiekalas daugelyje pasaulio šalių. Jų galima rasti kavinių ir restoranų valgiaraščiuose, taip pat gaminti namuose.
Sudedamosios dalys: cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos, cukinijos:
- Sudėtis: cukinijos – 2 vnt;
- Bulvės – 2 vnt;
- svogūnas – 1 vnt;
- augalinis aliejus – 50 ml;
- Ryžiai – 100 g;
- Kiaušinis – 2 vnt;
- Miltai – 4 šaukštai;
- Druska – žiupsnelis.
Cukinijų kotletų paruošimas:
Nulupkite cukinijos žievelę ir sutarkuokite stambia tarka. Cukinijų masę pasūdykite ir palikite kelioms minutėms
. Nuluptas bulves sutarkuokite smulkia tarka, ryžius išvirkite iš anksto. Ryžius sumaišykite su bulvių ir cukinijų mase.
Nedideliais kubeliais supjaustykite svogūną, pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje
.
Į bendrą masę sudėkite svogūną, įmuškite į ją kiaušinius, išmaišykite
. Į mišinį supilkite miltus, užminkykite tešlą
.
Iš tešlos suformuokite nedidelius kotletukus ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Sudėkite kotletukus ant kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
Rezultatas – sultingi gardūs cukinijų kotletukai. Tai geras patiekalas, kuris gali pakeisti įprastus mėsos kotletus.
