Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitai marinuoti pomidorai. Kuo ilgiau laikomi šaldytuve, tuo geresnio skonio.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuoti pomidorai – tai konservuoti pomidorai, užpilti specialiu sūrymu su actu. Juos galima paruošti su įvairiais prieskoniais ir pagardais, pavyzdžiui, česnakais, pipirais, lauro lapais, krapais, serbentų ar vyšnių lapais ir t. t. Marinuotus

pomidorus galima vartoti kaip savarankišką užkandį arba dėti į salotas, sriubas ir kitus patiekalus.

Jiems būdingas saldžiarūgštis skonis ir prieskonių aromatas.

Papasakosime, kaip paruošti skanius marinuotus pomidorus.

Ingredientai: pomidorai, kurių sudėtyje yra pomidorų, kurių sudėtyje yra pomidorų, kurių sudėtyje yra pomidorų:

  • pomidorai – 1,5 kg;
  • vandens – 1 litras;
  • druskos – 2 šaukštai;
  • cukraus – 5 valg. šaukštai;
  • juodųjų pipirų – 8 vnt;
  • česnako – 6 skiltelės;
  • krapų – ryšulėlis;
  • actas 9 % – 100 ml.

Marinuotų pomidorų paruošimas:

Į puodą ant dugno išdėliokite krapus, suberkite smulkintus česnakus ir juodųjų pipirų žirnelius. Ant krapų sluoksnio sudėkite pomidorus

. Atskirame puode vandenyje sumaišykite druską ir cukrų, supilkite actą. Užvirinkite pasūdytą vandenį ir actą, supilkite jį į puodą su pomidorais

. 5 min. pavirkite marinatą su pomidorais, tada palikite atvėsti po dangčiu iki kambario temperatūros.

Rekomenduojame:  Naminis „Baileys“ likeris per 5 minutes. Skaniau ir būti negalėjo!

Быстрые маринованные помидоры. Чем дольше стоят в холодильнике, тем только вкуснее

Po 8 valandų šaldytuve gaunami skanūs marinuoti pomidorai. Juos galima paruošti žiemos laikotarpiui, tam pakanka pomidorus su marinatu suvynioti į stiklainius.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *