Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Cukinijas suplakite su kefyru. Skaniausi cukinijų paplotėliai: taip gaminu iki Naujųjų metų išvakarių

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinijų apkepai yra vienas iš tų patiekalų, kurie įkūnija skonio ir naudos harmoniją. Kiekviena virtuvė – rusų, ukrainiečių ar europietiška – turi savų šio paprasto, bet išskirtinio skanėsto variantų

. Cukinija, pagrindinis šių apkepų ingredientas, yra moliūginių šeimos moliūgų augalas. Į Europą cukinijos atkeliavo iš Pietų Amerikos XVI a. ir nuo to laiko pelnė didelį kulinarų pripažinimą. Jos ypač populiarios Rytų Europoje, kur klimato sąlygos yra palankios gausiam jų derliui gauti.

Paruoškime gardžių cukinijų apkepų namuose.

Ingredientai: cukinijos:

  • cukinijos – 2 vnt;
  • druskos – 2,5 valg;
  • kefyro – 300 ml;
  • kiaušinis – 2 vnt;
  • miltai – 200 g;
  • juodieji pipirai – ⅓ šaukštelio;
  • paprikos – ⅓ šaukštelio;
  • raugo – šaukštelis.

Cukinijų paplotėlių paruošimas:

Cukinijas sutarkuokite stambia tarka, įberkite porą šaukštų druskos ir palikite 10 min. Dubenyje su kefyru įmuškite kiaušinius, suberkite druską, miltus ir užminkykite tešlą

. Iš cukinijų išspauskite skysčio perteklių ir

supilkite jį

į tešlą

.

Į tešlą suberkite papriką, maltus juoduosius pipirus ir kepimo miltelius ir išmaišykite.

Rekomenduojame:  Cukinijų kotletukai. Nė vienas iš svečių nenutuokia, kad receptas yra be mėsos.

Keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite bulvytes, kol jos iš abiejų pusių apskrus.

Взбивайте кабачки с кефиром. Самые вкусные кабачковые оладьи: готовлю так до Нового года

Rezultatas – turime paprastas gardžias cukinijų paplotėlius. Jas rekomenduojama patiekti su grietine.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *