Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaniau už bet kokią duoną. Imam bulvių košę ir 1 kiaušinį: paprastas skanių plokštainių receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvių plokštainis – paprastas ir skanus patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas pusryčiams, pietums ar vakarienei. Jis gaminamas iš lengvai prieinamų ingredientų, o jam paruošti nereikia daug laiko.

Įvairiose pasaulio virtuvėse yra savų bulvių plokštainio variantų. Jie kepami keptuvėje arba orkaitėje, į juos dedama įvairių prieskonių ir įdarų. Priklausomai nuo recepto, bulvių plokštainis gali būti minkštas ir purus arba traškus ir plonas.

Bulvių plokštainis gali būti patiekiamas kaip atskiras patiekalas arba kaip priedas prie kitų patiekalų. Jie tinka su padažais, salotomis ir mėsos patiekalais.

Sudedamosios dalys:

  • bulvės – 2 vnt;
  • kiaušinis – vnt;
  • sūris – 40 g;
  • miltai – 2 valg;
  • žaliasis svogūnas – 15 g;
  • druska – ⅓ šaukštelio.

Bulvių plokštainio paruošimas:

Bulves išvirkite, kol suminkštės, nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Sutarkuokite sūrį ir kartu su kiaušiniu įmaišykite į bulves

. Į mišinį supilkite miltus ir išmaišykite. Smulkiai susmulkinkite žalius svogūnus, sudėkite į mišinį, įberkite druskos, pasirinktinai pipirų ir pabarstykite maltais raudonaisiais pipirais.

Rekomenduojame:  Sausainiai "iš nieko". Receptas per 20 minučių: be pieno ir sviesto

Masę išmaišykite, sudėkite ant keptuvės su augaliniu aliejumi

.

Вкуснее любого хлеба. Беру картофельное пюре и 1 яйцо: простой рецепт ароматной лепёшки

Kepkite plokštainį ant vidutinės ugnies po dangčiu iš abiejų pusių, kol taps auksinis.

Вкуснее любого хлеба. Беру картофельное пюре и 1 яйцо: простой рецепт ароматной лепёшки

Rezultatas – skanus bulvių plokštainis. Jis gali būti geras įprastos duonos pakaitalas, patiekiamas prie mėsos patiekalų ir sriubų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *