Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šį metodą žino nedaug žmonių. Nuostabios traškios braškės su įdaru: įperkamas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių uogienės mėgintuvėliai – populiarus skanėstas, kuriame dera įvairios tekstūros ir ryškūs skoniai. Šie saldumynai – tai traškūs tešlos vamzdeliai, pripildyti švelnios obuolių uogienės, kuri suteikia jiems ypatingo saldumo ir skonio.

Įdaras gali būti labai įvairus – nuo klasikinės obuolių uogienės iki sudėtingesnių variantų, į kuriuos dedama prieskonių, pavyzdžiui, cinamono ar muskato riešuto, kad skonis būtų gilesnis ir sodresnis.

Obuolių uogienės mėgintuvėliai puikiai tinka desertui arba lauktuvėms prie arbatos. Juos galima papuošti cukraus pudra, glajumi arba šokoladu, todėl jie ne tik skanūs, bet ir labai patrauklūs.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: kiaušinis – 1 vnt;
  • cukraus – 50 g;
  • sviestas – 120 g;
  • grietinė – 60 ml;
  • rauginimo medžiagos – 1 šaukštelis;
  • miltai – 250 g;
  • riešutai;
  • uogienė.

Obuolių uogienės vamzdelių paruošimas:

Išplakite kiaušinį atskirame dubenyje, padalydami jį į dvi dalis, vieną didesnę už kitą. Didesnę kiaušinių masės dalį supilkite į sviestą, supilkite tą patį cukrų, raugą, įmaišykite grietinę

. Kruopščiai išplakite maišytuvu visus komponentus iki vientisos masės. Palaipsniui į grietinėlės mišinį supilkite miltus, užminkykite minkštą elastingą tešlą.

Rekomenduojame:  Greitas paprastos tešlos minkymas. Trupinių sausainių receptas

Tešlą suvyniokite į celofaną ir 15-20 min. padėkite į šaldytuvą. Gautą tešlą padalykite į nedidelius gabalėlius, maždaug padarykite 17 gabalėlių.

Мало кто знает этот способ. Чудесные рассыпчатые трубочки с начинкой: доступный рецепт

Kiekvieną gabalėlį iškočiokite kočėlu į 2-3 mm storio ovalą. ½ ovalo dalyje peiliu padarykite įpjovas, ant neliestos dalies dėkite uogienės.

Мало кто знает этот способ. Чудесные рассыпчатые трубочки с начинкой: доступный рецепт

Tešlą sukite nuo pripildytos pusės link įpjautos pusės, kad gautumėte vamzdelius. Dėkite vamzdelius ant pergamentu išklotos kepimo skardos

. Patepkite vamzdelius likusiu kiaušiniu ir apibarstykite smulkintais riešutais.

Мало кто знает этот способ. Чудесные рассыпчатые трубочки с начинкой: доступный рецепт

Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 15-18 minučių.

Мало кто знает этот способ. Чудесные рассыпчатые трубочки с начинкой: доступный рецепт

Gausite paprastus įperkamus sausainius vamzdelių formos su uogiene. Vietoj obuolių uogienės galite naudoti kitą uogienę, pavyzdžiui, uogų uogienę.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *