Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kopūstai su vištiena orkaitėje. Lengviausias ir skaniausias vakarienės receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstai su vištiena orkaitėje – tai patiekalas, kuriame dera paprastas paruošimas, lengvai prieinami ingredientai ir sodrus naminis skonis. Kepant kopūstai tampa minkšti, kvapnūs, sugeria vištienos sultis ir prieskonius, o mėsa tampa minkšta ir sultinga.

Tai idealus sprendimas vertinantiems sočius, bet kartu ir nesudėtingai paruošiamus patiekalus

.

Galite naudoti baltagūžius kopūstus, žiedinius ar briuselinius kopūstus, o vištieną – bet kurią dalį: šlauneles, blauzdas, filė.

Šis patiekalas puikiai tinka šeimos stalui, ypač šaltuoju metų laiku, kai norisi ko nors šilto ir jaukaus.

Sudedamosios dalys: – vištiena, viščiukas, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena:

  • Sudedamosios dalys: Jaunas kopūstas – 1 vnt;
  • Vištienos filė – 600 g;
  • pomidorai – 2 vnt;
  • grietinė – 400 g;
  • Sūris – 150 g;
  • Grūdėtosios garstyčios – 1 šaukštelis;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Kopūstų su vištiena paruošimas:

Kopūstus supjaustykite dideliais 2 cm storio apskritimais, išdėliokite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Vištieną iš abiejų pusių išmuškite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų

Rekomenduojame:  Vištiena grietinės padaže: skanu ir paprasta. Kodėl anksčiau nežinojau šio recepto

. Kopūstų apskritimus

pasūdykite

, kiekvieną aptepkite grietine. Ant kopūstų išdėliokite vištienos filė

. Padažui sumaišykite grietinę su grūdėtomis garstyčiomis, aptepkite vištienos filė viršų. Supjaustykite pomidorų žiedus ir uždėkite juos ant padažo sluoksnio

. Uždenkite padėklą folija ir kepkite patiekalą 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių. Sutarkuokite sūrį stambia tarka ir pabarstykite juo patiekalo viršų, siųskite į orkaitę dar 15 minučių.

.

Капуста с курицей в духовке. Самый простой и вкусный рецепт на ужин

Gausite sultingą, sveiką vištienos ir kopūstų patiekalą.

Капуста с курицей в духовке. Самый простой и вкусный рецепт на ужин

Tai geras būdas įprastus garnyrus pakeisti kuo nors nauju ir kartu paprastu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *