Sekite mus Facebook'e!
Meilės ir balandžių salotos: svečiai negalėjo atsiplėšti nuo jų! Šios salotos buvo tikras hitas mūsų vakarėlyje, ir visi prašė dar. Dėl unikalaus skonio ir ryškių spalvų jos ne tik gardžios, bet ir gražiai atrodo ant stalo. Aš visada jas gaminu dideliais kiekiais, kad visus pavaišinčiau. Jos puikiai dera su mėsos patiekalais ir yra puikus bet kokio vaišių stalo papildymas. Būtinai pabandykite į jas įdėti sūrio ar šviežių žolelių – tai suteiks naujumo ir dar daugiau skonio atspalvių. Patikėkite, po pirmos porcijos norėsite jas gaminti vėl ir vėl!
Sudedamosios dalys:
- Vištienos kepenėlės – 500 g (virti)
- Česnakas – 2 skiltelės
- Pievagrybiai – 400 g
- Svogūnas – 1 vnt.
- Virti kiaušiniai – 3 vnt.
- Švieži krapai – pagal skonį
- Daikono rožės
- Druska ir pipirai – pagal skonį
- Majonezas
Paruošimas:
Virtas vištienos kepenėles supjaustau kubeliais ir dedu į keptuvę, pabarstau smulkintu česnaku, užpilu majonezu.

Kitas salotų sluoksnis bus kepti grybai su svogūnais, druska, pipirais ir majonezu.

Toliau sutarkuokite virtus kiaušinius ir krapus.

Užpilu majonezu ir papuošiu rožėmis. Skanaus!

