Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš daug gaminu ir dedu į šaldiklį! Jie pakeičia vakarienę: sotu, greita ir pigu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiuos blynus galima iškepti iš anksto ir užšaldyti arba bet kada išimti iš šaldytuvo ir pašildyti. Šis patiekalas yra skanus, greitas ir ekonomiškas.

Blyneliai – universalus patiekalas kiekvienam skoniui. Jie gali būti saldūs arba sūrūs. Blyneliai gali būti gaminami su įvairiais įdarais, pavyzdžiui, grybais, varške, vyšniomis ar aguonomis. Universalus įdaras, kurį mėgsta visi, yra mėsa.

Mėsos blyneliai puikiai tinka tiek vakarienei, tiek pusryčiams. Juos galima iš anksto išsikepti ir užšaldyti, kad, kai laiko trūksta, būtų galima pašildyti vakarienei.

Reikalingi ingredientai:

bandymui:

  • vanduo – 1 stiklinė;
  • pienas – 1 stiklinė;
  • miltai – 1 puodelis;
  • druska – žiupsnelis;
  • cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • aliejus – 2 šaukštai.

Įdarui:

  • svogūnas – 1 vnt.;
  • aliejus
  • virta mėsa – 500 g;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimo būdas:

Tešlai paruošti giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, druską, cukrų, augalinį aliejų ir pieną. Tada į skystus ingredientus suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite šluotele, kad neliktų gumulėlių. Į tešlą įpilkite stiklinę vandens ir vėl gerai išmaišykite. Taip gausite vienalytę blynų tešlą be gumulėlių.

Rekomenduojame:  Garsus pyragas iš sausainių ir kondensuoto pieno. Receptas per 10 minučių: skanesnis už bet kokį desertą

Skanių ir greitų blynų su mėsa vakarienei receptas

Palikite tešlą 10 minučių.

Tuo tarpu paruoškite įdarą. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Virtą mėsą (geriausia kiaulieną) susmulkinkite, sudėkite pakepintą svogūną, druską, pipirus ir gerai išmaišykite.

Kepkite blynus. Prieš kepdami pirmąjį blyną, lengvai patepkite keptuvę aliejumi, tada sutepkite keptuvę aliejumi.

Kepkite plonus blynelius iš abiejų pusių.

Skanių ir greitų blynų su mėsa vakarienei receptas

Į blynus įvyniokite įdarą, kraštus apgaubdami, kad susidarytų vamzdeliai. Iškepkite blynus svieste iki auksinės rudos spalvos ir patiekite su grietine.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.