Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Marinuotos paprikos. Galima valgyti po 24 valandų

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paruoškite labai skanų užkandį šventiniam stalui. Vasaros metu visi turi paprikų, iš kurių bus ruošiamas patiekalas

.
  1. Paimkite tris saldžiąsias paprikas ir supjaustykite griežinėliais, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  2. Tada reikia išspausti keturias skilteles česnako.
  3. Sumaišykite paprikas, česnaką, porą šaukštelių druskos, 200 ml vandens. Mišinį reikia virti kelias minutes.
  4. Išjunkite kaitlentę ir supilkite 60 ml ryžių acto.
  5. Palikite patiekalą porai valandų, tada patiekite į stalą.

Šį užkandį šaldytuve galima laikyti savaitę.

Mėgaukitės!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Rekomenduojame:  Baklažanų ir paprikų užkandis. Tai pats skaniausias receptas, su kuriuo man teko susidurti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *