Sekite mus Facebook'e!
Paruoškite žuvį šiuo būdu ir pradžiuginkite savo artimuosius. Žuvis bus su rausva plutele, o viduje – labai sultinga. Jos skonis jus sužavės. Dar vienas didelis pliusas yra tai, kad žuvis kepimo metu nesupus
. Kad žuvis gražiai kvepėtų, prieš kepimą ją reikėtų pamirkyti piene su druska. Arbatinio šaukštelio druskos pakaks ištirpinti 100 ml pieno. Šiai manipuliacijai pakaks pusvalandžio. Patys nustebsite, kad stiklainyje esantys gabaliukai bus tvarkingi ir neskleis nemalonaus kvapo.
Kad kepant žuvis nepriliptų prie keptuvės, prieš kepdami į aliejų įberkite šiek tiek druskos
.
Žuvį reikia gerai apvolioti miltuose. Aliejų reikia įkaitinti ant silpnos ugnies, o jam gerai įkaitus pradėti kepti žuvį.
Pabandykite taip kepti žuvį, ir būsite nustebinti rezultato!
